Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»По-малък и по-неопитен ми спря тока

По-малък и по-неопитен ми спря тока

По-малък и по-неопитен ми спря тока
Заряза ме! Защо не разбрах. По- малък, по-неопитен ми . . . спря тока. Първо не ме обичал, ама ме харесвал още, ревнувал ме. Викам -ИМА ЛИ ДРУГА- а той- Търсиш причината другаде. Как Бе реши - за ден! , че не ме искаш, като ме чака толко дълго?

Ами може би чувствата ти сега са по-силни от моите преди (това ми отговори). В началото той ме обичал повече, а сега- обратното! Хаха! Не мога да повярвам. А в началото аз бях пълна мръсница, все се зарибявах с различни хора, а той стоеше до мен и чакаше "ред". Наистина се пребори с всички и ме спечели! И са, 4 месеца по-късно ме остави. Без причина! ( ама аз мисля че има друга). Той каза че няма, но . . .
Обичам го хораааа! Никой не ме е чакал толкова, никой не е търпял така глупостите ми! Искам го, той с е моето бебе.
Помощ! ! ! Какво да правя? Да чакам? Той каза, че може би по-натам. Да бъда него? - и да чакам моя "ред"?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
man
man
21.09.2013 19:41
Забравих да напиша защо за него това е отмъщение.
Влюбена си, не ти излиза от главата, мислиш си постоянно за срещите ви, раздираш си сърцето че го нямаш.НАранил те е, премазал те е - ето го "изравняването със земята".А той излиза от ситуацията без наранени чувства.Сломена си => губиш.А щом ти губиш => той печели.

Искаш го и още имаш сили да го търсиш.Флиртуваш,опитваш се да му се харесаш, преследваш го - за него това е победа над теб.

2 победи за него, 2 загуби за теб.1 дума отмъщение.
3
0
man
man
21.09.2013 18:32
Когато мъж каже, че няма друга го разбирай като - няма друга.Търсиш причината другаде и наистина е така.Виновника си ти, слънце.С мръснишкото ти държание към него в началото.Твърде дълго той те е гонил.Сега е твой ред.Иска ти да го търсиш.Това е неговото отмъщение.Когато мъж стане мил изведнъж, очаквай съвсем скоро да те изравни със земята.
Браво.Намерила си мъж 1 път.Отивай и си го вземай.
Трябва обаче да се потрудиш и малко унижиш.Провокирай го по начин все едно си малка и беззащитна.Търси го за помощ.Покани го да излезете.Бъди нежна, дръж го за ръката, гушни се в него.Кажи му че те е страх когато го няма.Че ти е влязъл под кожата, в главата.Плачи.Така гъделичкаш инстинкта му да те защитава и съхранява.Направи така, че да станеш слабата.Остави го да те почувства като, жена.След това любовта му ще е дълга и сладка.

П.С.Надушавам, че с него сме от една порода.СЛучайно да има нещо скорпионско в него? На кой октомври е роден? :D А години 21-22-23 може би?
1
0
darkshadowqueen
darkshadowqueen
19.09.2013 23:55
Понасяш последствията от това, че си разигравала някой, който се е държал много хубаво с теб. Много съжалявам, че се е случило така с теб, надявам се занапред да не правиш тази грешка.
0
0
Анито
Анито
19.09.2013 22:36
А пък аз имам обратния случай. Харесах един по-голям с 10тина год. и се опитвам да го спечеля. Ами мъжа си няма приятелка, води спокоен живот - работа, по кафе или бира с приятели, вкъщи и нета. Както беше споменато в 1 коментар "младите са огън", ами и аз съм огън и луда глава, ама на...той не ме гледа като жена,ами като приятелче за някоя приказка.Та и мойто търпение заминава...

Към дамата написала историята си - много си го разигравала момчето, и лично аз мисля,че никой не го заслужава това. Освен да му кажеш искрено какво чувстваш, и че го искаш, и да чакаш и се опитваш сега ти да го спечелиш.
0
0
georgi
georgi
19.09.2013 12:50
просто ти го е начукал...и сега всичко ти се връща-един мъж колкото повече чака толкова повече ще е тежко отмъщението..:Не го исключвай ,че това може и да се случва..:С
0
0
Ани
Ани
19.09.2013 10:55
Не знам колко е "малък",обаче може просто да е искал да се докаже пред себе си.Въоръжи се с търпение.Ще те разиграва доста.Малките са огън,но пък ще ти е сладък всеки момент с него.И мисля,че ти е казал,че няма друга за да те държи в "резерва".Едно на нула за него!
0
0
Десислава
Десислава
19.09.2013 10:09
Изключително съжалявам за случилото се. Но ако вземеш да прочетеш една книга и се научиш да ПИШЕШ ПРАВИЛНО, можеш да го спечелиш с интелект. Нещо, което е рядко срещано в днешно време и само истинските мъже го оценяват!!!
2
3
Иван
Иван
18.09.2013 22:34
с твоите камъни по твоята глава ;)
0
4