Падане по стълби

Падане по стълби
Знам, че е дълго, но искам да разбера.

Аз и 2 мои близки приятелки отивахме на някъде, беше тъмно и помня, че училището ни приличаше много на болница. На паркинга имаше момчета, полуголи и се замерваха с отворени шишета пълни с вода.

Ние се уплашихме и решихме да изтичаме и да минем по-бързо. Да, но едната от приятелките ми тръгна на ляво, докато другото момиче ме беше хванало силно под ръка.

Влязохме бързо в сградата и когато се обърнах да потърся приятелката си видях как пада от високо по стълбите. Но не точно по тях, като че ли се е спънала, докато слиза а все едно някой я е бутнал и тя просто пада.

Изтичах обратно, да изляза и да и помогна, но вратата беше заключена. Притесних се и започвах да се паникьосвам и казах на момичето с мен, че е заключено и че на нея нещо и има, но тя не обръщаше внимание и говореше само за приятеля си, не и пукаше.

След това започнахме да тичаме навътре, всички бяха разплакани и в паника. Нещо друго се беше случило. Виждам един мой приятел и го питам какво е станало, той със сълзи на очи ми казва, че докато се гонел със съученичка по стълбите, която също ми е приятелка тя се е спънала и е паднала и сега е в болница.

Като се събудих и се разплаках. Моля ви някой да ми каже какво значи. Знам, че е дълго, но искам да разбера.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати