Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Когато бях по-малка сънувах Мария-Магдалена

Когато бях по-малка сънувах Мария-Магдалена

Когато бях по-малка сънувах Мария-Магдалена
Когато бях на 6 години сънувах Мария-Магдалена.Моето име е Мария-Магдалена.
И така ето го съня:

Оэовах се в някаква пустиня.Около мен минаваха хора облечени със много стари дрехи,а аз бях по едни дънки и блуза с къс ръкав. Жените бяха в дълги рокли с дълги ръкави и със шалове преметнати през рамо.Носеха и дълги шалове на главата.

Мъжете бяха облечени с дълги блузи обути с дълги панталони(приличаха малко на шалвари).И те бяха преметнали шалове през рамо.На главата някой носеха някакви кърпи.Някой ме гледаха много странно,а други се смееха.Само една жена ме гледаше мило без да се смее.

Тя ми каза:
-Ела при мен!
Аз бързо се затичах към нея и я попитах:
-Коя си ти и защо ме извика?
-Ти си кръстена със моето име-каза ми тя-за това аз те повиках.Искам да ти кажа нещо.

-Ти си Мария-Магдалена!-с удивление казах аэ :blush: -Какво ще ми кажеш?
-Ти ще бъдеш пазена от мен и защитавана.Бог ми нареди да ти кажа,че той много те обича.Ти си чиста по душа и никога няма да служиш на дявола.Милата ми как хубаво спиш.

-Какво аз сънувам?
-Хайде мила Мария-Магдалена отивай при баба.
Пожела ми да бъда жива и здрава и да повярвам още повече във Господ.Целуна ме и изчесна тя и със нея всичко.Събудих се и се затичах да разказвам на баба.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
pretty
pretty
23.07.2015 14:30
Твоят сън много ме развълнува, толкова е красив и интересен. Ти си се върнала в миналото чрез съня си и си контактувала с Мария-Магдалена, която на мен ми е много любима като личност и винаги съм искала и аз да се срещна с нея на сън и да си кажем нещо, но досега никога не съм сънувала нито Христос, нито нея. Много я харесвам като личност и твоят сън е истинско послание. Малко са хората, които имат такива сънища.
0
0
ЕДНА ЖЕНА
ЕДНА ЖЕНА
03.02.2012 09:01
Чудесен сън...Да,наистина си обичана..Бог обича всички...не губи вяра никога и почитай Светлите ни пазители...МИР ВАМ!!!
0
0