Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»По-малък и по-неопитен ми спря тока

По-малък и по-неопитен ми спря тока

По-малък и по-неопитен ми спря тока
Заряза ме! Защо не разбрах. По- малък, по-неопитен ми . . . спря тока. Първо не ме обичал, ама ме харесвал още, ревнувал ме. Викам -ИМА ЛИ ДРУГА- а той- Търсиш причината другаде. Как Бе реши - за ден! , че не ме искаш, като ме чака толко дълго?

Ами може би чувствата ти сега са по-силни от моите преди (това ми отговори). В началото той ме обичал повече, а сега- обратното! Хаха! Не мога да повярвам. А в началото аз бях пълна мръсница, все се зарибявах с различни хора, а той стоеше до мен и чакаше "ред". Наистина се пребори с всички и ме спечели! И са, 4 месеца по-късно ме остави. Без причина! ( ама аз мисля че има друга). Той каза че няма, но . . .
Обичам го хораааа! Никой не ме е чакал толкова, никой не е търпял така глупостите ми! Искам го, той с е моето бебе.
Помощ! ! ! Какво да правя? Да чакам? Той каза, че може би по-натам. Да бъда него? - и да чакам моя "ред"?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Изпрати
hohh
hohh
13.03.2015 16:08
Hahhahaha
4
0
мимето
мимето
31.01.2014 02:07
Ти нормална ли си? Що за изказ имаш, що за речник? Кого и какво чакаш? Кой и какво ти е чакал пък на теб? Мръсница била, зарибявала се с който и падне, той чакал ред, спечелил те и ти бил шута... Ми нормално, и аз да съм и аз ще ти го бия, като си к**вентия... Няма какво да се засягаш от моя коментар, той е искрен и честен, това е, което мисля за теб. Малък или голям, опитен или не, истината е, че накрая от всичките ти превземки и лиготии си останала с пръст в уста. Сори, такъв е живота, всеки се наиграва, всеки си намира майстора, явно той е твоя, така си си го направила, сега ще търпиш последствията от простотията си. Такива като теб колко съм би виждала, леле идея си нямаш, всички свършват точно като теб, зарязани, наранени, сами и незадоволени. Това е то, няма какво повече да ти кажа, който каквото и да ти пише, който и както да те успокоява ти сама си знаеш, че си си заслужила именно така да постъпи с теб. Имай предвид, че точно това е била целта му, знам ги и момченцата като него, бягала съм надалеч от такива винаги. Бягай и ти от сега нататък и малко се замисли, преди да ги нареждаш на "опашка" да не да стане така, че един ден ти да си на опашката на "влака за никъде".
42
2
Мартин
Мартин
31.01.2014 01:18
нормално е, мъжете искаме това което трудно можем да го вземем, после губим интерес, общо взето си била интересна докато си била по-пасивна с него ако мога така да го нареча... сега ходи се шляпай с някой друг докато пак не сложиш същия пост ;)
13
4
Сю
Сю
28.12.2013 07:54
Мъжете са като деца, искат това което мислят че е невъзможно и получат ли го губят интерес
4
1
димитър
димитър
17.12.2013 19:43
ако питаш мен си пълен парцал
19
4
bo$ko
bo$ko
24.11.2013 20:07
ти си го разигравала сега тои ти го връща! За да си пак с него трябва сега ти да го чакаш и търпиш. Така се получава като се правите на каквито не сте!!!
11
1
тя
тя
16.11.2013 14:36
Фактът, че ти е "спрял тока" говори, че не е толкова неопитен, колкото си мислиш. Или не го познаваш достатъчно, или се мислиш за много "отворена". Сама казваш, че си била "мръсница", но си мисля по-скоро, че ти се иска да си такава, а това не му е допаднало на пича.
Кофти
Във всеки случай си си получила заслуженото.
15
0
Димитър
Димитър
12.11.2013 20:07
По начина, който си писала просто си личи колко си тъпа
26
1