Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Пръски кръв по ръцете ми

Пръски кръв по ръцете ми

Пръски кръв по ръцете ми
Отново съм аз и пак сънувах същото момче.
С него сме в някаква стая, нещо като съблекалня на физкултурен салон в учлище и аз седя на един шкаф. До мен има много закачени якета.

Аз бъркам в джоба на едното и вадя портмоне, розово на цвят с пари в него и му казвам: ето го, това е. Той се усмихва и ме пита: И какво ще ги правим ?

Аз отговарям: Остави на мен. В този момент идват няколко момичета към нас и едното започва да ми крещи нещо и аз я удрям през лицето.

Почва да пръска кръв от носа и. Цялата ми ръка беше в пръски от кръвта на момичето, но аз продължих да я удрям. После започнах да сънувам други неща.

По принцип не познавам това момиче в реалния живот и се чуствах доста странно сутринта, като се събудих, защото не съм агресивен човек и ненавиждам насилието.

Моля ви, ако някой знае как да тълкувам този сън пишете ми, доста съм объркана.
Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
мехмед
мехмед
18.01.2010 20:18
Така, тесен кръг от хора около теб. Разногласия. Бъди умерена в действията си, ако попаднеш в напрегната ситуация и ако можеш отстъпи. Очаквай неприятни новини. Ще чуеш приказки, казани зад гърба ти. От това момче ще ги чуеш. Слушай, но не вярвай. И най - важното - бъди добра и прецени правилно случващото се около теб. Няма място за притеснение, само интриги.
0
0