Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън, помощ!

Много странен сън, помощ!

Много странен сън, помощ!
Да започна с това, че сънувах цели три пъти и третия ми сън най - много ме стресна . . . но ще ги напиша и трите.


Нали сте гледали филма "Хълк" ? Ако не сте, това е мъж, който когато се ядоса увеличава значително размерите на тялото си и става зелен. . . Е, аз сънувах приятеля си като нещо подобно на Хълк. . . Е, не беше зелен и не толкова огромен, но определено беше по - голям от колкото е по принцип. Сънят ми започна така - той лежеше в спалнята, а аз седях до него . . .

Една наша обща приятелка искаше да го заведем в болницата и аз успях да го надигна и така тръгнахме пеша към някаква си болница, като аз го подпирах на раменете си и много ми тежеше ( аз съм 43 кг ) , а той беше видимо огромен и видимо много зле, не говореше. . Стигнахме в болницата и там беше нашата приятелка, попитах я сега къде трябва да отидем и тя ме насочи към някакъв си кабинет. .

Занесох го там , но той почна да се бунтува и удари лекаря и някакви хора, после припадна, аз почнах да плача и да се опитвам да го будя и той малко по малко върна предишните си размери. След това видях, че някакви хора идват към нас ( охрана или нещо подобно ) и го вдигнах на ръце ( не знам как стана ).

Покрих го с чаршаф и тръгнах да вървя, като се озовах в не знам, може би родилно, имаше адски много мънички легла и много много мънички (новородени) бебета. . Когато охраната ме настигна аз продължавах да държа приятеля си в ръцете си , но като погледнах там ( в ръцете ми ) имаше малко черно къченце, а от приятеля ми ни следа. . . Събудих се . .
П. С. Не съм гледала Хълк поне от половин година.

Заспах отново. . . сънувах , че се карам с приятеля си. Той сега е на лекции и очаквам да се върне след два дена, та сънувам че ми се обажда и ми казва че се е върнал но отива до съседния град на дискотека, при което аз започвам да крещя по телефона как може, аз толкова време го чакам, не е ли могъл да мине поне за 2 минути да ме види.

Аз да не съм идиот да седя и да чакам а той да ходи по дискотеките ( реално той не би го направил това ) и така много ама много бях ядосана и много му виках. След това той дойде и отидохме уж на разходка, а ме заведе в един ресторант/барче, в което бяхме ходили когато бяхме на балкана. . . Та, там ядох много . . .

Изядох една огромна салата, три пържоли, две хлебчета с кашкавал и сирене ( действително много го бях харесала и иначе, изглежда като средно голяма пица, само че е хлебче ) и още се чувствах гладна а приятеля ми вече напираше да си ходим.

Интересното беше че момичето което работеше там беше една жена от нашия град, която действително работи на бензиностанция. Прибирам се аз в къщи и гледам майка ми прави някакви бисквитки и аз почнах да ги ям топли топли. . . много бяха хубави и да знаете колко гладна се събудих . . .


И така, заспах пак. . . имам един приятел ( да решем В. ) който си беше счупил крака и беше в болницата в съседния град ( вече го изписаха, но в съня ми още беше там ). . . Отивам аз при него на свиждане, а на съседното легло е моята пра баба ( тя почина преди почти 3 години ) и е също със счупен крак. . .

Аз си седя при нея, виждам че и е скучно и ставам и започвам да подскачам из стаята и отделението докато няма сестри и да подмятам един терлик и карам баба ми да стане с мен и тя подскачаше със мен а аз си пеех нещо и размятах терлика.

Но тя нищо не казваше, само ми се радваше и ми се усмихваше . . . В. беше на съседното легло и отидох при него да го видя малко НО в съня ми му беше счупена и лявата ръка, горе до рамото . . . В. има един приятел С.

И аз сънувам, че вече ще ги изписват и в стаята има супер много хора, майка му, бащата на моя приятел във военна униформа ( хабер нямам той пък защо беше там ) , моята майка също беше там и В. поиска С. да влезе, който при влизането ме видя и излезе, избяга,

Аз тръгнах да го гоня, казах му да не се излага и да влиза вътре при приятеля си и го накарах да влезе като много му виках и когато влизахме майка ми започна да ми вика, какво съм искала от момчето, а аз почнах да и се карам да не ме закача и така.

После трябваше да събирам нещата на В от шкафчето, но имаше много играчки като тези от шоколадовите яйца, който бяха адски много, напълних 3 чанти и един сак със тях. После ми звънна телефона и се събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена
Албена
13.09.2013 19:30
Мило момиче, започни да се храниш здравословно и редовно и не се страхувай дали няколкото (нужни ти) килограми в повече биха били причина приятелят ти, когото явно обичаш, да провокират желанието му да се вижда с други момичета (жени). Баба та (светла й памет) според мен прави възможното, за да те предпази от нещо, което сама си причиняваш от страх (съмнение) дали те приемат такава, каквато си. Това, че по време на сън буквално преяждаш, означава, че физическото ти тяло изпитва нужда от храна, от която го лишаваш (в името на модата на "кифлите"). Всички ние хората имаме физически тела, но всъщност сме повече от тази торба с кокали и месо, на която напоследък се обръща изключително голямо и много, ама много вредно внимание. Пожелавам ти много здраве, много любов, светлина и хармония в душата ти. Който истински те обича ще бъде до теб, дори да тежиш, колкото слон!!! (в никакъв случай не ти го пожелавам:))))))))
0
0