Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много, много странен сън

Много, много странен сън

Много, много странен сън
Хора, помогнете ми да разтълкувам един сън, моля ви. По принцип сънувам странни сънища, но този вече беше ПРЕКАЛЕНО СТРАНЕН. Сънувах го тази вечер и го помня почти целия. Така, ето как започна:

Със сестра ми, майка ми, баща ми, третата ми братовчедка пътувахме с препълнен влак на път за Витоша (странно). На една спирка баща ми слезе, и след няколко спирки пак се качи (и това не е нормално!).

Минавахме през полета, реки, езера. Пътувахме много дълго. Интересното бе, че докато бях във влака, беше пролет, а когато стигнах до Витоша - зима. Когато стигнахме до Витоша, се изкачихме с влака до върха (още по - странно, с ВЛАК до върха на планина ?!).

Когато се качихме, слязохме от влака и аз разгледах наоколо.Всичко беше в сняг. Имаше голяма пързалка. После майка ми и сестра ми се качиха на увеселително влакче, направено от СНЯГ, което беше в началото на пързалката.

И ме викнаха и аз да се кача. Качихме се всички и влакчето започна да се спуска надолу по пързалката със страшна скорост. Усещах адреналина на сън ! :yawn: Точно, когато влакчето спря, се събудих. :yawn:

Искам също да кажа - нямам страх от височини, нито да се спускам от някъде - със ски или шейна например. Не съм гледала филми наскоро.Ще помоля да не напишете поредната реплика от сорта на "много филми си гледала..."

Аз мисля, че този сън предвещава нещо и ще съм ви МНОГО благодарна, ако ми помогнете да го разтълкувам! Благодаря!  :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Сирма
Сирма
02.02.2012 08:13
Сънищтата са това което желаем подсъзнателно,а за лошите сънища те са отражение на нещо което ни тормози постоянно,махне ли се това което те прави не неспокоина сънищата ще го последват.В това лично съм се обедила... :)
1
0
кирилена
кирилена
01.02.2012 21:59
Само сън,нищо повече!Така е устроен човешкия организъм,сънуваме от шантави по шантави неща,някои от които дори не помним!Не се впрягай толкова,суеверията са за малодушните...Колкото до адреналина,явно имаш нужда от него...
0
2
dvorki
dvorki
01.02.2012 13:33
Момиче,това е сън.Нормално е да не е логично.Сънищата са нелогични.
1
2
Kitana
Kitana
01.02.2012 10:16
Всъщност, това не е "реплика от този сорт", както забелязваш. :Д Просто в сънищата винаги всичко е странно и объркано и обикновено нещата не стават така, както в реалния свят. Т.е. това е един най-обикновен сън. А и за "усещането на адреналин" също не е странно - може би на сън не може да усещаш чувства свързани с физическото тяло, но спомен от такива може да ги направи "реални" в сънищата - нещо от сорта, поне така си го обяснявам аз. А до тълуването - не съм най-добрата в това, а и не вярвам на повечето съновници, защото според мен всеки сам трябва да си тълкува сънищата - в повечето случаи те са свързани със случки от предишния ден - все нещо, което ти е повлияло и т.н.
0
1
Диана
Диана
31.01.2012 19:59
Благодаря за мнението на алекс_7727 , помогна ми.
До Китана - следващият път като пишеш нещо, поне се постарай да вложиш малко повече смисъл. ;) Помолих да няма реплики от този сорт, но явно... ;dd
0
0
Kitana
Kitana
31.01.2012 19:35
Еми, личи си, че не гледаш много филми, щом мислиш този сън за "ПРЕКАЛЕНО странен" :Д Нищо странно няма общо взето. :D
0
0
alex_7727
alex_7727
31.01.2012 13:36
И аз бях сънувала подобен сън.Бях сънувала, че съм със семейството си (което в съня ми беше по-голямо, отколкото всъщност е) в един влак.Една от сестрите ми (по принцип нямам сестра) се вмъкна в някакъв вагон, който беше като гарсониера.Всички отиваха при нея, но тя ги затваряше някъде.Когато аз отидох, тя нямаше къде да ме затвори и излезе от влака, а аз - след нея.Тъкмо да сляза от влака и той тръгна.Аз го тълкувах, че някой ще излезе извън влака, т.е. извън живота.Но нищо не ми се случи. :)
И сега по темата.Мисля, че може и при теб това да е отражение на живота.Може да се случи нещо много емоционално на семейството ти и на теб.Не знам дали хубаво или лошо, но определено бъди нащрек. :)
0
0