Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
Не го помня целия, но тази част, която помня е доста плашеща поне за мен.

Сънувам как играя на лаптопа в коридора от ляво е вратата, а от дясно е хола ни, от който излизаше нещо черно като сянка, а от ляво вратата беше отворена.

Родителите ми бяха на гости на втория етаж, което много ме изуми след като се събудих, защото там живеят трима луди, от които жената почина наскоро - миналия месец и просто няма как родителите ми да им отидат на гости.

Следващият момент е, както си стоях на лаптопа, майка ми идва при мен и ми дава варено яйце. По - късно седя пак на същото място и говоря по телефона с майка си, обръщам се на ляво и поглеждам.

Тя ме наблюдава от стълбите, виждаше и се само главата, тогава се разгневих и отидох при нея почнах да и крещя нещо, но не помня какво.

На следващия етап, не знам защо ,но сънувах, че оправлявам хеликоптер, след което отново се върнах в другия сън, в който отново седях в коридора, но този път исках да си тръгна.

И изведнъж гардеробът, който ми е в коридора се счупи във формата на правоъгълник и от там излезна отново някаква черна сянка с размерите на бутилка бира( имам в предвид, че не е човешка сянка).

След това тръгна към мен и изведнъж от лявата ми ръка започнаха да излизат бели точици, все като по филмите, държах някаква енергия в ръцете си.

Слезнах надолу и тъкмо да излезна от блока, видях майка ми да се прибира с торби от пазар, нахвърлих и се и започнах гневно да питам каква е тази черна сянка, която разряза гардероба и излезна от там.

А тя ми отговори, това е баща ти, след което и той влезна във входа и ми даде торбите да се кача да ги остава вкъщи.

Това помня от съня си, моля някой да ми го разтълкува, ако може или просто съм си сънувал откачени работи, които може и нищо да не значат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
фея
фея
18.10.2012 13:14
кажи ми име- малкото си име и години и ще ти кажа какво трябва да се направи за да се изчисти. това може би е кармично обременяване с дух.попадала съм на такива случаи, трябва да се изчисти- най-вероятно е черна магия, негативите трябва да се отстранят мила!!! но за да са по-точни прогнозите си напиши малкото име, датата, месеца и годината на раждане. ще ти помогна безплатно, аз съм медиум,ясновидец-радиестезист,гадая и с цигански карти. мога да пращам сънища и да виждам лошите неща.не работя за пари и съм готова да помогна на всеки, нуждаещ се от помощ.пиши възможно най-бързо, да нямаш някоя автомагия която поражда астрални проекции и ИТП да си патиш от нея!!! безплатно ще ти помогна мила, да ти се случват само хубави неща!!!
1
0
Атанас
Атанас
18.10.2012 12:36
Намали играенето на игри на лаптопа. :)
0
0
stolichno hlape
stolichno hlape
18.10.2012 11:56
или си гледал някакъв филм на ужасите или ще стане нещо
0
0