Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
Сънувах странен сън! Всяка следваща вечер сънят продължава, как да ви обясня, нещо като сериал е. По принцип до сега това не ми се е случвало.

Всичките ми страхове се появиха в този сън, с едни се справих с други не, но както и да е, нека ви разкажа, пък дано да можете да ми помогнете.

Така отначало ми се присъни някакво китно село с много зеленина, чешмички, беше с няколко къщи. Очевидно живеех там в една къща с прекрасен двор и голяма люлка. До мен беше къщата на приятеля ми.(това е странно,защото нито живея в село, нито с приятеля ми някога сме живели в един и същи град.)

В съня ми с него бяхме женени, но той не беше в селото ми някъде на командировка и аз трябваше да спя у тях при баща му. А баща му не изглеждаше както си изглежда по принцип, ами как да ви обясня, по-дебел, някак отблъскващ.

И като отидох той започна да ми говори колко много ме обича, беше ми направил тайна стая, много красива, обзаведена с много скъпи мебели. Аз му казах, че обичам сина му, но той не спря, започна да ме дърпа, плачеше, опита се да ме изнасили.

На втората вечер се пренесох в училище(по принцип уча немски език интензивно и имам сертификат за руски език). И в училището имаше много немци, очевидно имаше публичен изпит по немски език, класната пишеше различни упражнения и караше определено дете да излиза, за да ги реши.

Първа бях аз, трябваше да свържа два текста с подходящо изречение. Пристъпвах бавно, ужасена, много ме беше страх, знаех отговора, но въпреки това не повярвах в себе си, а прочетох в някаква книга отговора и след това го написах на дъската.

На третата вечер имаше състезание по тичане (аз не се справям блестящо попринцип),но за моя голяма изненада успях и победих, спечелих златно мече.

На четвъртата вечер видях старата си най-добра приятелка, с която се скарахме заради едно момиче и спряхме да си говорим по каквито и да било поводи.

Та така в съня си аз и казах колко ми е мъчно, казах всичко, което мисля и чувствам и си отидох. След това пак дойде бащата на приятеля ми, показа ми, че е направил някаква спалня розова за нас. Аз му казах, че ме отвращава, не знам чувствах се ужасно.

По-късно той ме целуна на сила, а приятелят ми се прибра и ни видя. За сега това сънувах. Кажете ми какво мислите, какво значат всички тези неща.

Много съм объркана и уплашена!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
plushinka
plushinka
20.10.2011 16:20
Благодаря ти много Lora и аз самата не разбирам тълкуванет на съня, но и аз мисля почти същите неща като теб. Само това с приятеля не ми се връзва.
0
0
lora
lora
20.10.2011 16:12
Ами нямам точно обяснение, но имам тези. Мисля, че си сънувала това със старата ти най-добра приятелка, защото искаш да се сдобрите. Това за училището и дъската, че имаш страх да не загубиш някой изпит или нещо подобно. За състезанието по тичане мисля, че може би ще победиш в нещо, в което не те е бивало много много досега. А за приятеля ти. Може би това е знак, че примерно си скрила нещо от него и той рано или късно ще разбере. Това е моето тълкуване. Дано съм била полезна.
0
0