Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
Сънувах, че съм в моя нова къща с едно момиче и че се обличаме, след като сме правили секс, но не съм сигурна дали сме правили нещо.

След като се облякохме тръгнах да я изпращам, но нещо чух и заключих една дървена врата от страх и се обърнах. Насреща имаше друга врата, която беше широко отворена и тръгнах да я затварям и нея, но през нея влезе жив скелет с гарван на едното рамо, който само ме гледаше и после се сбих със скелета.

И се събудих. Това го сънувах в Сряда към 03:15.

Моля кажете ми какво означава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Иван
Иван
07.01.2012 21:23
Не се тревожи! Това което си сънувала означава , че някога си се любила с момиче в мислите си, а подсъзнанието ти диктува невъзприятие на такава връзка. Бъди тази която знае кога й е хубаво. С мъж или с жена-няма значение..!Жената има два "х" хромозома, което означава , че е създадена за всякакви връзки, между мъж и жена , между жена и жена, между две жени и един мъж... Това е природата на жената... Това означава , че търсиш приятелство с мъж.Всичко е "отминало" и ти си тази която търси допълнението. Било е с дама , било е с мъж... Може и подсъзнателно, но е било! Пътя ти е 'разделен" и не знаеш накъде да хванеш , нали? Бъди такава каквато те е създал Бог. Гарвана е олицитворение на разума , скелет-а е олицитворение на глада(било , то физически или духовен). Ти си жадна за любов..! Отдай се на любовта!
0
0