Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
Здравейте!
Преди няколко вечери сънувах дядо за пръв път, откакто почина. :cry:
Сънят е:

Бях на ресторант с едни хора, когато видях в едно отделено помещение човек, седящ на кресло. Беше китаец (което е доста странно), целият беше облечен в бяло, говореше по телефона, а откъм главата му се чуваше звън на камбани и разни други смесени звуци.

Приближих се към него и усетих някакво странно притегляне към него, много странно притегляне, сякаш нещо ме засмукваше... И тогава реших да го питам (незнайно защо) "Тук ли е дядо?". Той кимна и се усмихна и аз веднага тръгнах да търся дядо.

Отидох в мъжката тоалетна и там го видях - дядо беше при мивките, наведен... Приближих се към него и той се изправи, усмихна ми се. Изглеждаше доста добре.

Докато се изправяше, ми направи впечатление, че някак не се движи нормално, сякаш се рееше или влачеше (не знам как да го опиша). Не обърнах внимание на това и реших да задам въпроса си.

Попитах дядо "Хубаво ли е там?" и той ми отговори "Хубаво е.", но някак с нежелание, уклончиво... Аз казах "Хайде да излезем оттук." И тръгнахме.

На излизане от тоалетната някакви двама мъже (изглеждаха като престъпници, крадци) влизаха и ни огледаха с презрение и нахалство. Единият влезе, ние излязохме, а другият застана пред нас.

Озовахме се не в ресторанта, както би трябвало, а някъде като на строеж, имаше едни големи метални врати с решетки. Ние трябваше да излезем през тях. Аз тръгнах да се провирам през вратата, защото трудно се отваряше.

Тогава онзи, който остана отвън, нещо почна да се заяжда с мен. Дядо каза "Излез, аз ще се оправя с тия." и влезе пак в тоалетната...

Тогава аз се събудих с чувството, че съм изгубила нещо... Или по-скоро, че не успях да попитам дядо други неща, които ми се искаше...

Моля ви, ако някой желае и разбира, нека ми помогне в тълкуванието на този сън!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Никол
Никол
14.07.2012 11:48
само чрез съня си ти можеш да разговаряш с дядо си или някой друг починал човек така сякаш все още е жив така знаеш че макар да не са със теб близките които обичаш ще те защитават и на край света пак ще ти помагат и ще те подкрепят сигурно това е означавал съня ти че макар да не можеш да видиш чуеш или докоснеш дядо си той те гледа и те защитава от разтояние ти може да не разбереш че дори и чрез помощта друг човек ти е помогнал дядо но знай че той винаги ще е до теб
0
0
Деси
Деси
05.07.2012 03:08
Интересувам се защо дядо се движеше така странно?
И този китаец с камбанния звън и странното притегляне?
Моля, кажете!
0
0
Деси
Деси
05.07.2012 03:04
Благодаря, Андалусия!
Надявам се да е така! :)
0
0
Андалусия
Андалусия
04.07.2012 01:50
Дядо ти те пази от неприятни срещи,случки,неприятности като цяло. Отговорил ти е уклончиво,защото не ти е времето да отиваш "там". ;)
0
0