Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ Съсипана съм

Помощ Съсипана съм

Помощ Съсипана съм
Здравейте! Имам огрооомен проблем. Единствено аз го имам на този свят. Считам че тук мога да бъда разбрана и посъветвана. От много години ,когато нямам работа за вършене (лятото) имам някакви лоши мисли ,които не ме оставят и дори не мога да спя.

Но тази година тези лоши мисли и страхове и мисли са много сериозни. Много съм вярваща в Бог ,но в последно време имам чувството ,че някой ми е в главата и мисли вместо мен. Тази година четох Библията и вече мисля само за нея. Но проблемът е в това ,че понеже мисля за това влиза някоя лоша мисъл ,израз и обидна думи и гадни мисли свързани с Бог.

Не го искам. Обичам Бог ,но не мога да се контролирам .Просто не зависи от мен. Не искам да му искам прошка докато не стане септември да тръгна на училище .Когато съм заета не мисля за тези лоши неща.

До тогава не искам да му искам прошка ,защото аз знам ,че ще се издъня и ,че може да му загубя доверието.Имам много цели в живота ,които никога Господ няма да ми помогне да ги изпълня дори и да ми прости.Кажете ми какво да правя???Съсипана съм!???ПОМОЩ!ПОМОООООООООЩ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
Коко
Коко
18.08.2013 01:13
Здравей ...от това което споделяш разбирам че си ученичка което значи(много младо момиче) а както е известно младият човек е неопитен и тази неопитност ако е и съчетана и със своенравие работата отива на зле...ето моя съвет даден от човек на 56 години, артист обиколил почти по голямата част от света...за да се избавиш от тези натрапчиви мисли си намери свещенник от града в който живееш на когото да споделиш това което те измъчва...за предпочитане е да е по възрастен човек на когото да довериш душевните се проблеми...той ще ти покаже верният път...всичко друго е ала-бала...ако тръгнеш по психиатри цял живот ще пиеш антидепресанти и успокоителни и ще си половин човек...запомни...ПРАВОСЛАВЕН свещенник ИЗПОВЕДИ и ПРИЧАСТИЯ...това са тайнствата които ще ти помогнат да свалиш това ужасно бреме от себе си...НИЩО ДРУГО...бъди жива и здрава
0
0
пако
пако
15.08.2013 16:07
Виж сега. Като за начало се научи да палиш огън с лък. Не се подигравам, но ще видиш че цялата подготовка и достигане до крайния резултат ще изпари твоите мисли. След това си купи една книга за оцелявания. Всичко което пише в нея го изпълнявай. Аз бях в същото положение като теб и един приятел ми сподели този начин. След първите няколко дни спря да ми говори човека в мен и след време той изчезна. Опитвай се да не мислиш за това, както така и смени Библията която си чела с друга по-малка. Ако искаш още съвети пиши ми на скайп: пламен_плн
0
0
Maria  Toncheva
Maria Toncheva
14.08.2013 17:47
Естествено, че можеш да се контролираш!
Прави нещо полезно, занимавай се с нещо! :)
И накъде без прошката? Какво мислиш, че има безгрешни хора ли? Всеки се дъни, но важното е да се стараеш да си по-добра във всяко едно отношение :)
0
0
Borqana
Borqana
14.08.2013 13:22
Няма страшно.Бог знае,че не мислиш наистина тези неща.Аз те съветвам да застанеш пред икона и да говориш с Него на глас просто с като приятел.Сподели проблема си с Него и след това ти обещавам,че ще изпиташ облекчение.
0
0
Solaris
Solaris
14.08.2013 10:18
Не се притеснявай, това е подвид на обсесивното-компулсивно разстройство, признак на невроза. Въпреки гръмкото име не е чак толкова страшно, много хора живеят с подобен проблем.Разучи въпроса в Интернет (най-добре на английски, ако го разбираш добре) и консултирай психолог, ако имаш възможност.
0
0
miss981
miss981
13.08.2013 23:49
и аз бях като теб и започнах всяка вечер да чета молитва за отблъскването на гибелно влияние на лукавия можеш да я намериш и в интернет. Доста пъти съм я чела дори вече знам някой редове на изуст :д та повярвай помага :)
0
0
Поля
Поля
13.08.2013 20:51
Говори с него. Кажи му какво се случва и че не го мислиш. Помоли го за помощ. Той ще разбере :) Знам от личен опит
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 15:46
Според мен нещо си си втълпила. Щом, когато си заета не мислиш тези лоши неща, просто си намери занимание. Почни да четеш книги, развличай се :)
0
0