Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Съсипана съм от постъпката му

Съсипана съм от постъпката му

Съсипана съм от постъпката му
здравейте, искам да споделя моята история и да потърся съвет аз съм момиче едва на 14 години имах връзка с момче 4 години по-голямо от мен. Всичко изглеждаше чудесно с него бяхме двамата преди даскало също вечер си говорехме пишехме - абе, всичко беше супер но една вечер му се обадих той беше напушен и пиян аз реших че няма да направи нищо ще си прибере и ще легне но не не знам какво е ставало тъй като не съм била там но на сутринта трябваше да ме чака за да ходим на даскало но него го нямаше само един негов приятел които ми каза само че няма да доиде защото му било зле тогава вече ми стана ясно че има нещо отидох до тях а гаджето ми ми каза че сега не му е до мен и да отида в даскало той ще ме намери След като той дойде ми заяви че е по-добре да се разделим и че сега не иска гадже неговият приятел ми разказа за целувките му с едно момиче вечерта разбрах че малко след като сме скъсали той е тръгнал с нея имаха връзка 4 дни и скъсаха и сега е с друго момиче с което е имал стара връзка преди години какво да правя аз ИСКАМ да съм с него ПОМОЩ !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
в
в
27.12.2012 20:07
ти си само на 14 години живота е пред теб ще срещнеш още мн момчета които може да ти разбият сърцето така че бъди силна не мисли за него ако държи на теб ще се върне ако не той губи
0
0
Ветеран
Ветеран
26.12.2012 16:34
По-добре излез с високо вдигната глава и разказвай на всички , че не ти пука за него, отколкото да го дебнеш, да разказваш на приятели колко го обичаш и тем подобни. По-добре е той да те потърси. Мъжете обичат предизвикателствата, никой не харесва лесни момичета.
0
0