Помощ

Помощ
Здравейте )
Както започва всяко нещо, било то история или сън, който съм споделяла тук - Моля помогнете!
Преди повече от 4 месеца приключих една дълга връзка, с буквално най-прекрасното момче на света. Прекрасно...ама не!
Тръгнахме Декември месец миналата година. Иии така в продължение на 8 месеца си бяхме много щастливи, макар и да си имахме своите проблеми и болежки.
И в този момент ще помоля - Без обиди по мой адрес!
Та.. живеехме си добре, но не бяхме съвсем верни.. тоест аз имах нещо, като "забежка" с едно друго момче..само сме излизали няколко пъти .. целувки..бла-бла, но нищо по - сериозно, разбира се! С приятеля ми..опп.. бившия приятел преживяхме това и той ми прости. Началото на лятото заминах за Гърция. Бях там 1 месец и приятеля ми през цялото време си мислеше, че се виждам с други момчета ии... бла-бла.. сещате се. Убеждавах го, че не е така, защото не беше, но той не ми вярваше. Няколко дни, преди да тръгна за Гърция бях с най - добрата ми приятелка в тях с още 2 момчета. С едното се познавахме от малки, а с другото от скоро. Е, пихме... достичка и тва другото почти непознатото момче буквално си ме напи .. таа натискахме се там.. пфф..срам ме е от тва даже... А по принцип имам доста лошо пиянство.. Таа..да се върна към темата. Разбрахме се да не казваме на никого, но приятеля ми..офф така де бившия ми приятел разбра.. но прекрасника и това ми прости.. За жалост през Август месец бившия ми (по - бившия, тоест) се върна, като летен полъх в живота ми..и ме подтикна да прекъсна връзката си с приятеля..така де, бившия приятел. Иии аз глупавата го направих. Месец по - късно и с по-бившия ми, така да се каже се разделихме (няма да коментирам защо) . . . Та сега много съжалявам.. Молех бившия си приятел за ПОСЛЕДЕН ШАНС, но той отказа..
Знам, че не бях кой знае колко вярна, но наистина го обичах. Почти 5 месеца не са кой знае колко време, но още го обичам и това ме разкъсва всеки ден.. бавно.. парче по парче..
Моля, помогнете. Дайте някакъв съвет. Също моля и без обиди. Много се промених в последните 5 месеца , не съм онова момиче. Сега знам какво искам, но го изгубих...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
suny
suny
23.12.2012 18:44
Извинявам се за дължината на отзива. Съжалявам и ако съм разбрала или изтълкувала нещо погрешно. Успех!
0
0
suny
suny
23.12.2012 18:23
Аз лично, прочетох написаното няколко пъти и се опитах да се поставя, и на твое, и на негово място преди да коментирам. Бих те посъветвала и ти да се опиташ да си представиш как би се почувствала в неговото положение:
1.Човекът с когото излизаш, се вижда и с друго момиче /Не мисля, че би ти било приятно, дори и да не са стигали по-далеч от целувка/
2.Прощаваш му това, продължавате връзката си, но не след дълго, пак изцепка - този път той се напива и си ляга с някаква, и ти научаваш за това от [трети източник?] /За теб няма ли да е обидно подобно отношение? Да те правят на глупачка зад гърба ти?/
3.И този път му прощаваш някакво.. - напил се човека, онази, проклетата твар го прелъстила, и т.н...(оправдаваш го до колкото можеш). Но, в крайна сметка, след всичките жертви, които правиш за него, той отново ти забива нож в гърба - в живота му се връща някакъв "летен полъх" в лицето на бившата му и той, видиш ли, решава да те зареже най-безцеремонно и да те стъпче като изсъхнало непотребно есенно листо... Ето тук вече стъпи на гнило, на мнооого гнило.. Аз това не бих го простила, та ако ще няколко общини да наводни със сълзите си. Човек, за който явно дори не съм достойна за елементарно уважение и ме приема за природна даденост /а то точно така излиза: ако иска - тръгва си, ако иска - връща се/, по никакъв начин не би могъл да ме убеди, че ме обича. Затова и не смятам за редно, някой, с когото са постъпили по този начин, да прости и да се върне при този, който се е подиграл с него.//държа да отбележа, че в горе написаното нямам предвид конкретно теб, защото твоята ситуация е по-различна, но смятам, че това е, което човек на негово място би си помислил така или иначе//
Ако си се променила от тогава, то това е хубаво за теб, но що се отнася до връзката ти с това момче, мисля,че вече няма връщане назад.
А това, което ме кара да мисля, че не се цениш достатъчно, е на първо място случката в дома на "най-добрата ти приятелка" - както и да си го представям, /освен ако не си била вързана и онова момче ти е наливало алкохола в гърлото/ няма как някой да успее "буквално да си те напие" без ти да позволиш това. Най-вероятно той постоянно ти е доливал чашата и ти е напомнял да пиеш, а ти си се подвела по неговата настоятелност, забравяйки за собствената си воля - все пак единствено ти можеш да си решаваш кога и колко да пиеш. Това е голяма грешка, която искрено се надявам да не допускаш повече. Друго тревожно нещо от този ден/нощ, е поведението на "най-добрата ти приятелка", ако тя беше нормална, нямаше да ти позволи да пиеш толкова много и поне тази ситуация можеше да бъде избегната. Чудно е и как приятелят ти е научил /освен, ако ти самата не си му признала/, след като само 4-ма души биха могли да знаят за изневярата ти. Не е напълно изключено и т.нар. ти приятелка да има пръст в това.//имай предвид, че това е само едно бегло предположение - а аз по начало съм на принципа "доверие никому"// Но и да е вярно, не това е конкретната причина за раздялата ви - просто си имай едно на ум, защото, ако наистина те е предала по някакъв начин сега, твърде вероятно е да ти прави номера и занапред. //Това не е съвет, отнасящ се само до приятелката ти - по принцип бъди по-наблюдателна спрямо околните /останах с впечатлението, че си доверчив човек, а това лесно може да се обърне срещу теб/ - може да се изненадаш колко подлост може да се побере в един човек.//
На второ място е случката с по-бившото ти гадже. Подтикнал те е? Както споменах и по-горе, никой не може, ей така, да те накара да направиш нещо, ако ти не му позволиш - просто дръж на своето мнение. При това, в случай, че той те е зарязал, след като те е подвел да се съберете отново, това ми говори точно за ситуацията "тръгвам си - връщам се", която споменах, а ти си прецаканата от цялата работа. Ако постоянно позволяваш на всички други да направляват живота ти, какво ще остане за теб тогава?

/Това имах предвид като написах, че не се отнасяш сериозно със себе си - просто се пускаш по течението и - където те отнесе то; изпълняваш желанията на другите, а не се замисляш на момента за това какво ти самата желаеш в действителност/
0
0
Просто Една
Просто Една
22.12.2012 17:43
Помолих без обиди. Приемам всичко, което ми написахте съвсем нормално.
Отзива на "аз" - " Съжалявам, ама ти си к__ва. " мисля, че не беше уместен, но това на страна.
Ако още веднъж прочетете всичко ще ви стане ясно, че някои неща не са така, както сте ги възприели, но както и да е.
Благодаря за "позитивните" отзиви .
0
0
franco_bulgaro
franco_bulgaro
10.12.2012 17:48
Народа го е казал : веднъж стомничка за вода,два пъти стом-ничка за вода,третия път цък-язък...А и все ми се струва,че и дори да ти беше простил и този път щеше да продължаваш със забежките/дори да беше се омъжила за него/.Ти си просто от тоя тип хора "с един не мога".Съжалявам,ако съм те наранил,но това е !!!
0
0
suny
suny
10.12.2012 12:19
Грешката си е в теб самата. Момчето определено е държало на теб, след като е преглътнало и първото, и второто ти изпълнение /да не споменаваме и съмненията, които съвсем оправдано е имал в теб - все пак ти си му показала, че не си човек, на когото може да се има ДОВЕРИЕ - а това до голяма степен предварително е решило изхода на връзката ви/. Третият път просто е бил КРАЯ. Приеми го.
Единственото, което можеш да направиш за СЕБЕ СИ, е да си вземеш поука от случилото се, и да промениш начина си на "мислене" оттук насетне, т.е. въобще да започнеш да се замисляш какво вършиш и да преценяваш последствията, до които действията ти биха могли доведат и как биха се отразили върху теб.
Имай в предвид, че с това си поведение на повърхностно момиче, можеш единствено да нараниш човек, който търси ИСТИНСКА връзка с теб, и най-вече унижаваш себе си. А след като сама се отнасяш толкова несериозно със себе си, как мислиш, че изглеждаш в очите на другите? Никой няма да те цени, ако ти самата не го правиш.
0
0
Mincho
Mincho
09.12.2012 22:28
иди преспи с някой ако секса не помогне кофти че сте се разделили наистина си го обичала, ама помогне ли секса значи не си имала чувства просто не си искала да превъзмогнеш че те е оставил
0
0
Nancy
Nancy
09.12.2012 18:00
не приемаи съвети от други хора за лубовният ти живот защото после ти ще патиш,
0
0
Титания
Титания
09.12.2012 15:23
Разбирам те...не ми се обиждай, но си доста глупаво парче.Плачи, реви крещи само и само да ти прости.Ако не стане...къде са ти приятелите???
1
0