Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ, сомнамбул съм ...

Помощ, сомнамбул съм ...

Помощ, сомнамбул съм ...
Здравейте хора. Искам да ви помоля за съвет. Скоро направих 14 години. Преди седмица мама ми каза, че съм ходила до тоалетната, но аз твърдо отрекох, че не съм била. Позамислих се.

След 3,4 дни бях слязла да спя при баба си на дивана. Пак се позамислих. Тази нощ бях заспала на масата в кухнята с листче: дайте ми шоколадова торта.

Мама се стресна защото това се е случвало на брат и (вуйчо ми ) и баба ми (майка им) е ходила по къщите да търси от хората каквото вечерят да и сложат в чинийката, която носела.

Нямало е захарни петлета тогава, а той точно това е искал. Опасявам се, че съм сомнамбул. Хора, моля ви, дайте ми съвет. Това не може да е случайност. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 13:38
И аз съм сомнанбул и ако не те стреснат или събудят няма да ти се случи нищо лошо.Има хора,сомнамбули,които ходят по парапети на балкони и ако не ги будиш не падат.Аз например една вечер ставам насън от леглото и тогава бяхме на село та баба ми беше при мен и това аз него помня тя ми го казва и съм станала вече,когато тя се буди и ми казва:
–За вода ли тръгна,Миме(казвам се Мария)?
Аз нищо не съм и отговорила,не съм се обърнала и съм си легнала директно и тъй като на моята възраст и майка ми била сомнанбул тя разбрала че и аз съм така.А това насело спя с някой,иначе у нас съм сама в стаята и никой не ме знае какви ги върша.Също пак като съм била насело съм седнала в леглото и съм започнала с пръст да правя кръгове по стената.Тогава баба ми вече знаела че съм сомнамбул и само ми казала
-Айда,бабе,лягай си-и аз съм легнала.
А това да кажеш че съм била будна или нещо ткова,добре-но аз нищичко непомня!А и много бълнувам.Предимно сомнамбулите и тези които бълнуват са хора с разстроен сън и нещо такова.
Спокойно,още си млада и зелена,като поотраснеш ще мине.И майка ми само като малка го е правела това-вече не.Щом родителите ти знаят нека не те будят просто полека да те накарат да си легнеш.Психотерапевти непомагат.Спокойно,ще отмине!
0
0
Ели Граменова
Опасно е да ходиш на сън особено ако живееш в апартамент като нищо можеш да се хвърлиш от 8 етаж примерно .. Можеш да направиш какво ли не .. Консултирай се с невролог ..
0
0
Аз съм Дяволаааа
Аз съм Дяволаааа
02.02.2012 20:41
Здрастийийийийийийойй 1 ще ти кажа
Смърт да бъди , Мръсна да бъде ! Аз съм Жив Дявол :)
0
2
пий си лекарствата
пий си лекарствата
04.03.2016 14:32
Върви у психиатрията...
0
0
Зузи
Зузи
31.01.2012 21:51
Аз съм на 13 и от няколко години имам този проблем не се притеснявай не е нещо ненормално . Аз също ходя до тоалетна на сън веднъж бутнах един приятел и легнах на мястото му не се безспокой :)
0
0
Прасчо
Прасчо
31.01.2012 13:02
Първото се случва. По-скоро е въпрос на незапомняне, отколкото нещо друго. Едно време се събудих с мисълта "леле, не махнах райбера, родителите ми не са могли да си влезнат", а те си бяха вкъщи и спяха кротко. Станал съм, отворил съм и съм си легнал.
Другото е малко по-странно, но ако не го правиш непрекъснато мисля, че няма от какво да се притесняваш.
0
0
анонимен
анонимен
30.01.2012 22:23
Смъртта те гони !:X
0
1