Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Помощ, мисля, че съм вампир

Помощ, мисля, че съм вампир

Помощ, мисля, че съм вампир
ibХора, вярвам в магията.:y: И си мисля, че съм вампир. Всички няма да ми повярвате, но ще ви разкажа.

Една вечер се събудихх и нищо, но сутринта от слънцето много ми запари на очите.:x:..След това отидох до банята и имах остри зъби и все още си ги имам.

Като видя кръв полудявам.:evil:.. Рязала съм си вените и кръвта ми е много червена. И от време на време ми се иска да захапя някого.

Дори един път ухапах една моя приятелка. И се чудя дали съм вампир. /b/i
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 13
52
45
35
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (52)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.02.2019 12:23
Повярвай ми! Не си вампирка! На мен също ми се е случвало очите да ме заболят от слънцето. Кръвта ти е много червена, защото може би е от групата нулева. Знаеш ли колко пъти ми се иска да захапя някого, но не означава че съм вампирка (за жалост).... както и да е, не се съмнявай! Относно зъбите всички имат такива
1
0
Simona
Simona
25.01.2016 19:00
Виж ся "вампирке" не знам кво си правила обаче и на хората им се случва да ги заболят очите от слънчевата светлина, всяко дете е хапало връстниците си, представи си на всеки кръвта е червена също така почти вички хора полудявате от кръвта, защото я имате за гнусна!

Не ми се прави на "вампир" защото не си ... вампир се разпознава от километри . Дори и да си аз съм доста по-стара от теб. Залагам най-ценното си, че си най-много на 15, а аз съм с 700 години по- стара
3
2
анна
анна
23.02.2014 11:44
мисля че съм вампир защото когато излеза на слънце цялата изгарям,
поинякога искам да изпия кръвта на накой и очите ми са жълти
0
2
в
в
17.08.2013 14:46
сега ще ти кажа и на мен ми е ставало това с очите и слънцето :D най-вероятно си свикнала на тъмнина и понеже като излезеш слънцето е ярко и още не си свикнала ;) инак и аз имам остри кучешки зъбки :D понякога също ми и иде да захапя някой ;) и аз понякога хапя приятелкие си защото ме дразнят ;) най-вероятно си въобразяваш,понеже си гледала много филми за вампирчета и искаш да си като тях
0
0
Ася
Ася
30.07.2013 14:23
Ти не си вампир.Те са вид демони и единственото общо с тези от филмите са острите зъбки и регенерирането.Но все пак ако искаш да провериш дали си такава купи си яспис.Демоните се чустват слаби когато са близо до него.
0
0
Eлица
Eлица
04.07.2013 12:34
Виж какво "вампирче" и аз вярвам в магията но чак пък толкова...Ако видите снимката с вампира и нейните зъби ще ви кажа че и моите кучешки "вампирски" зъби са там.
0
0
Милзи уаа
Милзи уаа
16.06.2013 23:38
Сега ще ти докажа, че всичко, което си написала, се е случвало многократно и на мен, както и на милиони други хора по света.
1-во:Парене на очите. Ако си мислиш, че това те прави вампир, мноооого си се излъгала. ;д Сякаш не е нещо необичайно да ти запарят очите... Второ-остри зъби. Соу? Медал ли да ти дадем? Доста хора познавам със зъби, прилични на вампирските, т.е, кътниците ли кое беше са доста заострени и наподобяват на кучешки. Просто не си забелязала. Рязала си си вените? Е? Да не би пък това случайно да те прави вампир... няма да коментирам това, което мисля относно това... Кръвта ти била червена.. ми ква, жабешкозелена ли да е? РОФЛ. Момиче, осъзнай се. А относно до хапането-напълно нормален инстинкт. -.- И аз съм се хапала... Моля те, излез от шибания си филм и спри да гледаш Дневниците на вампира. о-о
0
0
deti
deti
16.06.2013 19:37
hei mome namali drogata
0
0