Помощ

Помощ
Здравейте!Нека ви разкажа нещо!
Един ден излизах с приятелки на кино.Но както вървяхме чухме едно малко коте да мяука и скимти!Защо ли?Беше се заклещено под една кола.Пробвахме да се мушнем под колата и да го вземем но не успяхме!То спря да мяука но скимтеше!

Собственика на колата дойде и ние му казахме за котето но той каза,че не го интересува!Тогава той тръгна с колата и кръвта на котето беше по земята!Все още изпитвам голяма вина за случилото се.Какво да правя? Искам тази вина да спре да ме преследва!! :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
сара
сара
15.08.2013 19:47
Вярно е, не си виновна. Мен ме преследва вината за едно гларусче... Беше малко и беше паднало в двора на къщата. Аз си казах, че няма да го прибирам и няма какво да му се случи на фвора. Но след училище намерих същото това гларусче мъртво в съседския двор...
0
0
Алекс
Алекс
15.08.2013 18:04
Здравей! Първо искам да ти кажа, че ти не си виновна, ти си направила всичко, което е можело да се направи, за да помогнеш на котето! Просто...понякога има неща, които не можем да променим! Разбирам, сигурно ти е гадно, защото си мислиш, че си можела да направиш нещо, за да го спасиш...и аз съм изпитвала същото, но и за мой близък човек..
Един ден имах подобна случка с коте, само че аз го взех пред блока си, за да го нахраня, след това щях да го върна на мястото, откъдето го взех, но не успях да го върна. На следващия ден, като отивах към у-ще, видях, че същото коте е сгазено. Почувствах се адски виновна, че не съм се погрижила достатъчно добре за него...работата е там, че понякога не можем да се борим с някои неща, те просто стават и ние нямаме вина за това! :))Не се тревожи! Приятен ден!
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
15.08.2013 09:59
Настина, ти не си виновна в случая. Онзи човек просто е бил жесток и без никакво отношение към животинките. Ти имаш добро сърце и състрадателност, което само трябва да те радва. За съжаление понякога ще се сблъскваш с подобни хора и случаи.
0
0
Човече
Човече
14.08.2013 15:38
Не си го слагай толкова на сърцето. И аз съм изпитвала подобно нещо за коте.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
14.08.2013 12:25
Вината не е твоя, просто ни се налага да се сбъскваме с нехуманно и нецивилизовано отношение всеки ден.
0
0
deni
deni
14.08.2013 09:34
не си виновна! Този човек е виновен,той го е сгазил и дори не му е пукало за горкото коте. Ти нямаш никаква вина. Все пак си опитала да му помогнеш. А този човек, който го е сгазил няма никаква съвест.
0
0