Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Съвпадение или нещо повече

Съвпадение или нещо повече

Съвпадение или нещо повече
Да не се изкарвам голяма филмарка, но всичките ми сънища са странни. Много често дори малка част от съня ми има значение и е свързана някак си със случките ми през деня.

Преди няколко дни обаче, сънувах странен и необясним сън. С най-добрата ми приятелка се познаваме от близо 3 години и не е нещо необичайно за мен да я сънувам, но този сън беше нетипичен.

Цял ден тя ме развеждаше из града... на места, на които не бях ходила и честно, всичко свързано с обикалянето ми се губи, но накрая си спомням, че беше вечер и бяхме пред дома ми, където тя ми каза, че идва ред на последната изненада... След което започнаха фойерверките и аз бях много изненадана, наистина.

Не знаех защо е всичко това, или с какво го бях заслужила. Знаех само, че бе свързано с датата, която беше в съня ми. 16-ти юни, а на мен лично.. абсолютно нищо не ми говореше тази дата.

На следващата сутринт, разбира се... разказах за съня си на най-добрата ми приятелка. И тя беше много изненадана и се смеехме заедно за изненадите, за които й разказах и фойерверките.

След това й казах за датата, която не свързвам с нищо. Смеехме се, докато тя не попита за датата. Преди да й я кажа, аз отново я уверих, че наистина не ми говори абсолютно нищо, след което изплюх камъчето.. и казах, че е било 16-ти юни.

Приятелката ми се спря, понеже бяхме на път за училище и ме погледна учудено, след което каза "На мен ми говори" и аз бях като "Хъъ? Какво ти говори???"

И тогава тя отвърна "Рождения ден на сестра ми". Бях много учудена и развълнувана. Изведнъж всички изненади в съня ми придобиха някакъв смисъл.

Би ли могло това цялото да е просто съвпадение или пък наистина да значи нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати