Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Съвпадение или нещо повече

Съвпадение или нещо повече

редакция:
Съвпадение или нещо повече
Да не се изкарвам голяма филмарка, но всичките ми сънища са странни. Много често дори малка част от съня ми има значение и е свързана някак си със случките ми през деня.

Преди няколко дни обаче, сънувах странен и необясним сън. С най-добрата ми приятелка се познаваме от вече 4 години и не е нещо необичайно за мен да я сънувам, но този сън беше нетипичен.

Цял ден тя ме развеждаше из града. . . на места, на които не бях ходила и честно, всичко свързано с обикалянето ми се губи, но накрая си спомням, че беше вечер и бяхме пред дома ми, където тя ми каза, че идва ред на последната изненада. . . След което започнаха фойерверките и аз бях много изненадана, наистина.

Не знаех защо е всичко това, или с какво го бях заслужила. Знаех само, че бе свързано с датата, която беше в съня ми. 16-ти юни, а на мен лично. . абсолютно нищо не ми говореше тази дата.

На следващата сутринт, разбира се. . . разказах за съня си на най-добрата ми приятелка. И тя беше много изненадана и се смеехме заедно за изненадите, за които й разказах и фойерверките.

След това й казах за датата, която не свързвам с нищо. Смеехме се, докато тя не попита за датата. Преди да й я кажа, аз отново я уверих, че наистина не ми говори абсолютно нищо, след което изплюх камъчето. . и казах, че е било 16-ти юни.

Приятелката ми се спря, понеже бяхме на път за училище и ме погледна учудено, след което каза "На мен ми говори" и аз бях като "Хъъ? Какво ти говори? ? ? "

И тогава тя отвърна "Рождения ден на сестра ми". Бях много учудена и развълнувана. Изведнъж всички изненади в съня ми придобиха някакъв смисъл. Сигурна съм, че по-рано не сме си говорили изобщо за сестра й. Съня се случи преди две години.

Би ли могло това цялото да е просто съвпадение или пък наистина да значи нещо ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Тази история още не е коментирана. Бъди първият, който ще остави отзив към историята:Анонимни