Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Хора,не мога повече

Хора,не мога повече

Хора,не мога повече
Здравейте!Аз съм едно обикновено дете на 10 години.Попринцип съм от България,но за лятото дойдох в Англия,Охфорд.Майка ми и баща ми са разделени откакто съм бил малко бебе и точно това е проблем сега.Майка ми и аз силно искаме да остана и да уча в Осфорд.Ако помислите и го поглднете от моята гледна точка това е ОГРОМЕН шанс!Но има и проблем:

Вечерта,в която аз и майка ми говорехме с ваща ми по скайп (той е в България),за да го питаме дали може да остана и да уча тук,той направо "експлодира"...Аз попринцида спяп съм много чувствителен и много се разтроих и не можах да спя.Така де....отговора беше "НЕ!".На следващия ден преди да стане вечер (тъй като се чуваме с него всякя вечер) ме беше страх много:

-"-Какво ще кажа на тати довечера ?"
Така дойде и вечерта....Тъй като мен ме е страх от баща ми така и винеги ме е било страх да бъда напълно честен с него.И тази вечер майка ми говори с баща ми пак.И така се открехна една малка врата,като той ми позволи да дойда да уча тук чак като завърша 7-ми клас.

Сам знаех,че вече ще е късно.Дни след това той продължаваше да ме маниполира да се връщам и тогава ечер когато майка ми реши,че този стрес ми е достатъчен....тя пак говори с него.Тогава се случи нещо хубаво-позволи ми да пробваб,тоест-да пробвам тук при положение че ще се гприбирам да ги виждам всякя ваканция (а тук имат много и големи ваканции) ги,ако не ми хареса да се прибера и след празниците да се върна...съгласих се....
И сега да прибегнем към самия проблем:

От както се съгласи да уча тук,той продължава да ме мачка като се опитва да ме разобеди като ми казва,че нямя да успея и че ще ми е трудно тъй като ще започно Физика,История,География....на Англ. и чрез това ще ме убеждава,че нямам подготовка и така ме кара да се съмнявам във възможностите си.
КАКВО ДА ПРАВЯ?КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ВИ СЕ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
SiSi
SiSi
24.08.2013 10:29
Това си е голям шанс за теб. Ако успееш да се адаптираш ще си просто супер. По-добре не слушай баща си и не се страхувай от него-той е все пак в България , а не при теб. Не може да ти нап.ави нищо.
1
0
Niki
Niki
14.08.2013 14:54
Хора колко пъти в историите си трябва да,че един Тошко300,заради който ме бъркате и се чувствам тъпо като ми задавате такива въпроси!Веднъж да не напиша,че аз не пиша такива истории и,че аз не съм онзи Тошко300 и ме мачкате братче!Бахти хората питайте пък тогава!
0
0
fg
fg
11.08.2013 20:34
Е,линка не излезе,но може да прочетете историята му ''Първи секс" в Споделени истории вляво,под раздел Коментирани.
0
0
fg
fg
11.08.2013 20:31
Хей,ти не си ли този Тошко 300 от историята с първия секс на 11 години?За справка вижте линка по-долу:

Или си просто някой перверзник,а???
0
0
Ив
Ив
10.08.2013 15:01
Това е проблема на повечето родители спрямо децата им. Винаги се съмняват в успеха на децата си, защото съдят по своите стъпки. Мислят, щом те не могат, чр и ти ще се провалиш. Аз исках да уча в Пловдив и нашите ме пуснаха, което ме учуди, когато попитах майка как така се съгласиха и тя ми отг." Защото знам, че няма да те приемат...."
Приеха ме де. Ама въпроса е, че това е грешно и нередно!
1
0
Поля
Поля
09.08.2013 22:43
Просто вярвай в себе си. Той няма право да решава какъв ще е живота ти. Просто се изправи, бъди уверен и кажи ''Край! Няма да те слушам! Или ме подкрепяй или не казвай нищо. Аз МОГА да се справя!" Не се отказвай само заради това което казва. Важно е това което ти искаш и рано или късно трябва да се изправиш срещу него и да му го кажеш
1
0
Галина
Галина
09.08.2013 19:18
ЗДРАВЕЙ!Всеки има правото да избира сам и да прави важните решения в живота си !!!Независимо от това, че родителите имат важно значение за живота на децата си,те трябва да са направили всичко нужно за бъдещето му развитие до 7 година и след това да са спокойни че децата им са способни да вземат правилните решения.Затова е по добре ,ако искаш да учиш в едно такова престижно училище ,да си сигурен в себе си , ако баща ти е мъдър родител ще ти даде възможност ,за по -добро развитие!!!Успех и сбъдвай мечти те си,само ти имаш силата за това!!!
0
0
gabriela
gabriela
09.08.2013 15:32
Виж,баща ми е същият.Досега сме сменили две държави и защото сме от месец тук в Германия,той ми казва,че никога няма да науча езика, но аз не му вярвам и си знам своето,вярвям в себе си и те съветвам да послушаш сърцето си.Знай,че в Англия имаш шанс да станеш много добре образован.Успех!
0
0