Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Виждах починали хора, но вече не

Виждах починали хора, но вече не

Виждах починали хора, но вече не
Здравейте! От много време ме мъчи това, което сега ще споделя. Имах един период в детството си, когато ми се случиха 3 странни неща.

Бях на 12 години, когато видях сестрата на баба ми да стои на балкона си, няколко месеца след като беше починала. Ние живеехме на 3-тия етаж, а тя на 2-рия.

Не знам дали е само при мен, но имам един особен навик когато минавам покрай блока, в който живея, да поглеждам към терасата си. Та така направих и този път. И я видях.

Не беше никак по-различна от начина, по-който изглеждаше приживе. Просто си стоеше и гледаше. Следващия път беше почти по същия начин, с тази разлика, излязох на терасата и на съседния прозорец беше съседката, която беше починала преди 3 дни.

Но тя не стоеше, а когато я видях, дръпна пердето и се скри. И последното, което ми се случи беше година по-късно. Баба ми беше починала, а ние щяхме да се изнасяме.

Разбудих се през нощта и съм убедена, че бях напълно будна. И видях баба си да стои права до прозореца, с гръб към мен. Този път наистина се уплаших и не знам защо.

Повиках я един път тихичко, но тя не се обърна. И детска му работа, завих се през глава и после нямам спомени никакви. След това се изнесохме и повече никога не ми се е случвало.

Доста по-късно, години след това, се престраших да разкажа на мама, но тя не ми повярва. Вече съм на 23 години и до ден днешен се чудя какво беше всичко това ???
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
камбанчица
камбанчица
20.07.2012 10:52
Когато са малки децата са силно свъзрани с духовния свят и за тях е много по-лесно да общуват с него, т. е. виждат и чуват или разговарят със хората и духовните същества от другата страна. Също могат да виждат аурата или да имат някакви свръх сетивни умения. Когато пораснат хорат или по-голямата част от тях се затварят за духовния сват, губи се връзката ( поради редица предразсъдаци, комлекси, страхове и други форми на егото предизвикани от ограниченията и задръстените схващания на съвременното общество). Губи се автентичната връзка с природата и вселената. вероятно и с теб се е случило нещо подобно.
0
0