Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Виждах починали хора, но вече не

Виждах починали хора, но вече не

редакция:
Виждах починали хора, но вече не
Здравейте! От много време ме мъчи това, което сега ще споделя. Имах един период в детството си, когато ми се случиха 3 странни неща.

Бях на 12 години, когато видях сестрата на баба ми да стои на балкона си, няколко месеца след като беше починала. Ние живеехме на 3-тия етаж, а тя на 2-рия.

Не знам дали е само при мен, но имам един особен навик когато минавам покрай блока, в който живея, да поглеждам към терасата си. Та така направих и този път. И я видях.

Не беше никак по-различна от начина, по-който изглеждаше приживе. Просто си стоеше и гледаше. Следващия път беше почти по същия начин, с тази разлика, излязох на терасата и на съседния прозорец беше съседката, която беше починала преди 3 дни.

Но тя не стоеше, а когато я видях, дръпна пердето и се скри. И последното, което ми се случи беше година по-късно. Баба ми беше починала, а ние щяхме да се изнасяме.

Разбудих се през нощта и съм убедена, че бях напълно будна. И видях баба си да стои права до прозореца, с гръб към мен. Този път наистина се уплаших и не знам защо.

Повиках я един път тихичко, но тя не се обърна. И детска му работа, завих се през глава и после нямам спомени никакви. След това се изнесохме и повече никога не ми се е случвало.

Доста по-късно, години след това, се престраших да разкажа на мама, но тя не ми повярва. Вече съм на 23 години и до ден днешен се чудя какво беше всичко това ???
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
камбанчица
камбанчица
Когато са малки децата са силно свъзрани с духовния свят и за тях е много по-лесно да общуват с него, т. е. виждат и чуват или разговарят със хората и духовните същества от другата страна. Също могат да виждат аурата или да имат някакви свръх сетивни умения. Когато пораснат хорат или по-голямата част от тях се затварят за духовния сват, губи се връзката ( поради редица предразсъдаци, комлекси, страхове и други форми на егото предизвикани от ограниченията и задръстените схващания на съвременното общество). Губи се автентичната връзка с природата и вселената. вероятно и с теб се е случило нещо подобно.
20.07.2012 10:52