Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не мога да изпитвам любов

Не мога да изпитвам любов

Не мога да изпитвам любов
Всички мои приятели са били влюбени само аз не мога да обичам никого.Имам гадже, но не чувствам нищо. И преди сам имала връзки - никога не съм чувствала нещо специално към някого. И аз искам да усетя тръпката, но съм много безчувствена.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
SlimsS
SlimsS
23.04.2013 23:01
не мога да се справя с момчетата те искат момичета които се целуват и такива работи а аз не мога да се целуна с никой все едно нещо ме отблъсква помогнете на скайп вампире3595(на английски)
0
0
Rain
Rain
23.04.2013 21:34
Не вярвам да си безчуствена и неспособна на любов.Не си намерила правилния човек или хора. Ще имаш връзка, която да ти спре дъха :).
Освен това, отнема смелост и време да се откриеш пред друг човек напълно, трябва този човек да те провокира, да си пасвате. Възрастта също влияе- и твойте, и на гаджето. Моят съвет е да се обичаш, да мечтаеш и сбъдваш мечтите си (да си писателка, моделиарка, каквото искаш), да спортуваш или правиш нещо друго, което ти е по душа и покрай това твое щастие, ще срещнеш и твоя човек.

Дори в песента на Мадона "Тайна" (тук не може на латиница, но песента се казва сикрет) се пее "докато не се научих да се обичам, никога не обикнах никой друг".
Не го мисли и ще стане.
0
0
edin
edin
23.04.2013 06:00
Ако сте от от 2-3 седмици заедно и се разбирате - изчакай, може пък нещо да се появи. Ако сте вече по-дълго време заедно и нищо - зарежи го. Недей да губиш неговото, че и твоете време. Рано или късно това ще излезе наяве, той ще се усети, или пък ще се появи този, който ти покаже тръпката. Я си престави, че тогава вече имате 1-2 деца и сте женени?
0
0