Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Не мога да търпя да ме обиждат повече

Не мога да търпя да ме обиждат повече

Не мога  да търпя да ме обиждат повече
Здравейте, моля дайте ми съвет вече не знам какво да правя. . . . Всичко започна преди няколко години когато се запознах с едно момче и започнахме да си пишем даже се бяхме разбрали да излезем, но той спря да се интересува от мен и спряхме да си пишем. След известно време когато се видяхме той се държеше много гадно с мен и разбрах, че съм била поредната за него, беше ми гадно, но го приех. . .

Но по някаква причина измина още време и приятелите му започнаха да ме обиждат, да ми се подиграват а аз дори не знаех причината и все още нея знам. Един ден просто ми писна и го попитах, а той каза, че те само се шегували. Мислех, че като не им обръщам внимание ще престанат, но уви. Вече ми писна адски много всеки път като ги видя да слушам обиди и подигравки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Никола
Никола
15.09.2017 13:51
И аз бях така няколкко години.Намерих правилния начин.НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ ОТ ЧУЖДОТО МНЕНИЕ!!!Послушай ме и след месец и половина ще усетиш промяна,не лоша,а добра промяна надявам се да съм ти помогнал ;) .
2
0
Nezabravka
Nezabravka
18.03.2017 19:55
Подобна история се случи и с мен. Една колежка, с която бяхме в добри отношения, изведнъж започна да се държи лошо с мен. Предисторията е дълга и няма да я разказвам тук, но по едно време се сетих, че една друга колежка, доста мързелива, чиито магарии не минаваха пред мен, е сложила в устата ми думи, които не съм казала, и чрез тази интрига е развалила отношенията ми с другата колежка. Хората са лековерни и лесно вярват на лъжи, особено, ако са изречени с преструвки и преживяване. Нещо подобно може да се е случило и с теб. Щом приятелите му те обиждат, значи са заблудени с нещо относно теб, казал им е нещо невярно и компрометиращо за теб и така е манипулирал тяхното отношение към теб.
2
0
kristian
kristian
09.03.2017 04:33
Ами подигравай ги и ти...
0
14
maria
maria
08.03.2017 21:04
За да ти помогнем трябва да си искрена с нас. Какви обиди ти казват? Какво искат от теб, да не би да си направила някакъв гаф и затова да те обиждат? Разкажи ни цялата ситуация ако пък тормоза е толкова голям просто смени училището или свикни с положението а 3-тия вариянт хващаш приятелите му в крачка и ги затапваш и ...повече няма да те обиждат. От опит го казвам защото едно момиче много ме обиждаше но аз я затапих с точното нещо и от там нататък вечне ме обижда.
1
0
Потребител#185606
Мен ми се подиграват по този начин-присмиват ми се ,целят ме с разни неща.Пак ми става обидно.
1
3
Потребител#185866
Как по-точно те обиждат и ти се подиграват?
0
1