Sanovnik.bg»Не мога да го преживея

Не мога да го преживея

Не мога да го преживея
Здравейте. Не знам как точно бих се описала сега, когато пиша тази тема, като момиче, търсещо съвет или просто като момиче, което желая да чуе мнението на другите хора и по този начин да й олекне.

Всичко се случи преди година и 2 месеца. Запознах се с момчето във виртуалното пространство, от чат на чат, от разговор на разговор по телефона, аз се влюбих в него.

Знаех, че тези мои чувства няма да доведат до нищо хубаво и просто реших да напусна живота му, така както бях влезнала в него, а именно изневиделица. Не му го казах, продължих да се преструвам, че той ми е просто приятел.

Двамата сме от различни градове, той от град А аз от град Б, разстоянието между градовете е 200 км. В началото, когато бяхме просто приятели той имаше огромно желание да дойде да ме види, аз не пожелах, беше ме срам и в същото време страх.

В един ден аз просто си признах чувствата по телефона, той ми сподели, че бил също влюбен в мен. Първата ни среща беше вече като двойка. Аз отидох да го видя, бях все още ученичка( в момента съм първи курс студентка на 19,а той на 21.

Избягах от училище за да го видя и така до 03.11. Тогава той пожела да се разделим, бях съсипана, не знаех какво да правя. Вече тъкмо бях свикнала с идеята, че не съм с него и той ме потърси, простих му.

Месец по-късно отново си тръгна и така няколко пъти. Тук може би е моментът да споделя, че желанието да идва да ме вижда се изчерпа, аз бях тази, която ходех, аз бях тази, която не излизаше с приятелки и лъжеше родителите си, за да събира джобните си за пътни, само за да се наслади за няколко часа на неговата усмивка.

Той ми даваше надежди, неосъществими мечти. Свикнах с това до преди месец, когато се разделихме за пореден път. Причината, заради която той пожела да се разделим е, че не са ме приели в университета, в който кандидатствах в неговият град, а ме бяха приели в университет на 30 км от моята град.

Естествено, аз се записах там, но какво значение има това, нали и без това аз ходех да го виждам. Нищо, приех и този факт, останахме си просто приятели, исках да го чувам както преди, звънях му. Той ми вдигаше, седмица след това коренна промяна.

Когато аз го потърся, той винаги е зает. Ако случайно съм му звъннала два пъти, за него това бяха 10000 пропуснати повиквани, не можех да държа отношението му, все едно се отнася като с изтривалка към мен и сложих край на фалшивото ни приятелство, защото за мен това не беше никакво приятелство.

Но... сега ме боли, той ми липсва, липсва ми гласът му, готова съм отново да приема това отношение, но да знам, че го имам поне като приятел. Сега не е Коледа, но аз вярвам в чудеса и чудото, за което мечтая е преди смъртта си да го видя поне още веднъж, без значение дали това ще е сега или след години.

Не знам, мислех за Коледа да му пратя картичка или дори да го изненадам чрез едно тв предаване, но не знам как би реагирал... наскоро му писах смс, след това му звъннах, но той не ми отговори, нито на обаждането, нито на смс-са.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
rebelgirl
rebelgirl
21.07.2013 21:55
Здравейте. Ето ме отново,пораснала ,постигнала част от целите си,забравила миналото, потопила се в една прекрасно настояще дерзаеща за едно още по-добро бъдеще. Забравих го или поне не чувствам вече нищо към него,дори като сега препрочетох какво съм писала ,четох тази моя реална история.. с безразличие.Благодаря на всички Ви за топлите ви думи, макар и виртуално ви почувствах всички вас толкова близки, защото сте отделили време да прочетете моята история и нещо повече помогнахте ми със съвети, вашите позитивни мисли стигнаха до мен и ето ме сега съм нов човек с усмивка на лице,чакаща непознатото, но фиксирано от към гледна точка на цели, бъдеще. Благодаря Ви, мили хора! ;*
0
0
мария
мария
14.11.2012 17:31
Знам колко е болно.Но бъди силна.Бъди себе си Запази достойнството си.Определено не твоята половинка.Мисли като заклинание,че -най хубавото предстои!
0
0
Teodorra
Teodorra
13.11.2012 22:28
Ще ти дам двата най- изтъркани съвета:
1. Любов, с любов се забравя.
2. Всичко ще се оправи с времето.

Ако искаш да поговориш с някого пиши ми на лично :) Преживяла съм го.. и то не веднъж :*
0
0
Slavi
Slavi
08.11.2012 10:45
Знам, че каквото и да напиша, няма да отнеме болката ти... а така ми се иска!
Знам и, че някой ден чувствата ти към него ще си тръгнат... просто ей така... изведнъж... обещавам!
Бъди търпелива... и не го търси!
Обещавам ти и още нещо, че за напред до края на живота си той често ще се връща при теб в мислите си.
Всички го правим... връщаме се при онази единствена, искренна, истинка, чиста любов, която ни е карала да се чувстаме съвършени и която сме оценили едва когато си е тръгнала.

Изпращам ти много целувки и обич!
Всичко скоро ще отмине :)


0
0
Галина
Галина
07.11.2012 23:36
Моят съвет е да си по силна, защото той явно доказва ,че те пренебрегва. Не се унижавай!Ти имаш нужда от нежни чувства и споделяне,а не от обиди и унижение.Замести липсата на този човек ,който не те оценява , с друг, който те заслужава !!! БЪДИ СИЛНА И УВЕРЕНА В СЕБЕ СИ ,ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА!!!
0
0
Мария
Мария
07.11.2012 12:52
Мило момиче, сигурно на всички жени им се е случвало да са в подобна ситуация, когато са били на твоята възраст. Опитай се да не правиш драма от тази ситуация и да насочиш мислите си към своите приятели и други приятни занимания. Ще откриеш човека за теб, този явно не е. Изобщо не го търси повече.
0
0
Илияна
Илияна
07.11.2012 12:00
Скъпо момиче, не се отчайвай,почти няма човек, който да не е преживял тежко някоя раздяла. Сигурно в началото ужасно много те боли, защото всички ти мечти и чувства са съсипани. Просто приеми, че не е правилният човек, не си прави илюзии, че ще се върне при теб, така ще страдаш много повече. Не го търси, един човек не може да се върне насила при теб ако сам не го иска, ако отново направиш опит за контакт и то толкова публично, най-вероятно той ще реагира зле, щом дори сега не отговаря на обажданията ти, така че само ще страдаш повече. Не сте били и толкова дълго време заедно, не знаеш що за човек е, приеми, че като пътищата ви са се разделили още сега, е било за твое добро и няма да страдаш още по-силно след време.
0
0
Емилия
Емилия
05.11.2012 14:57
Мило момиче моят съвет е ,просто се опитай да започнеш да живееш без него,колкото и да ти е трудно.След време ще се чудиш,какво пък толкова привлекателно си намирала в него.Моят съвет е не го търси,така само ще си създаваш нови разочарования.Мъжете по природа са ловци.Обичат те да преследват,а не тях да ги преследват.Потърси си нов приятел,този не те заслужава.В живота на човека има повече от една любов,просто се стегни и чакай твоето щастие.Пожелавам ти търпение излизай не се затваряй,срещай се с приятелки,търси нови възможности.Успех!
0
0