Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмар, в който плашех хората

Кошмар, в който плашех хората

Кошмар, в който плашех хората
Снощи сънувах много странен сън. Ще се радвам ако някой би могъл да го разтълкува или обясни. Сънувах , че отивам на снимки за албум ( аз съм в 12 клас и наистина на следващия ден трябваше да отида на снимки ).

Бях заедно с приятелка , която вървеше пред мен , няколко пъти се обърнах към нея по име ,но тя не се обърна и продължи напред. Влезнахме в стая пълна с хора (предполагаемото студио) и всички се стреснаха и започнха да бягат.

Осъзнах, че нещото което ги плаши съм самата аз. Държах се странно като обсебена от дявола. Изведнъж видях баба си , но продължавах да се сържа така. Попитах я "Плаша ли те?" тя каза "Да" ,но не изглеждаше изплашена.

Аз се видях отстрани и си зададах въпроса "Какво правиш?" и се събудих изключително изплашена. Не съм човек ,който се плаши лесно . Моля ако някой може да ми обясни нещо по-подробно да ми пише. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ралица
ралица
19.08.2013 14:07
Има много такива хора, които през нощта изглеждат зле, грозни и се държат лошо. Техните астрални тела са изменени. Имате ли близък, който да е масон?
0
0
Яна
Яна
09.03.2013 13:23
СПОКООО!Това е само сън може би нещо го е причинило...:)
0
0