Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Малко странен кошмар, който ме тормози от доста време

Малко странен кошмар, който ме тормози от доста време

Малко странен кошмар, който ме тормози от доста време
Напоследък ме тормози накакъв странен сън, от който винаги се събуждам с ужас.

Сънувам, че падам от някакво високо място и умирам. Чувам как хората около мен говорят, плачат или крещят, но не мога да отворя очи, защото съм мъртва. "Чувам" собственото си погребение и усещам как ме заравят под земята.

И едва тогава мога да отворя очите си. Успявам някак да изляза и виждам, че съм на някакво гробище, а точно срещу мен стои една чисто бяла котка и сякаш ми се усмихва. Поне така ми изглежда де.

Аз тръгвам към вкъщи, но когато вляза там е пълен мрак, а всички са се събрали в най-далечния край на стаята и плачейки ме умоляват да ги оставя, просто да си тръгна. Започвам да ги разпитвам не ме ли познават, не си ли спомнят коя съм.

Все пак е минало съвсем малко време. И точно пред себе си виждам огромно огледало. Рамката му е цялата във фигури на някакви плачещи деца. Но момичето, което ме гледа отсреща не съм аз. Изобщо не прилича на мен.

То е с много дълга коса, призрачно бяла кожа, и черни очи и (най-ужасната част) едната ми ръка я няма. Дясната по-точно. Ужасена съм, защото това е ръката, с която правя всичко. С нея пиша (един от начините да изразя емоциите си), рисувам и т.н... Все неща, без които не мога.

Не мисля, че е особено уместно да пускате поредната тема за "многото телевизия" или "безкрайните игри на компютър", защото всъщност почти не гледам ТВ, а на компютъра сядам доста рядко, само ако търся някаква информация.

Но ще съм ви благодарна, ако имате някаква идея какво значи този сън и дали изобщо означава нещо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
16.12.2011 15:53
Според мен се страхуваш от смъртта и от това да не останеш сам/а.Или се страхуваш от огледала.Съветвам те да окадиш със светена вода и тамян, ако е нужно.Дано сънят да спре! Успех! :)
1
0
Марги
Марги
16.12.2011 11:53
Здравей, Индиго кид. Самия факт, че използваш това име, означава, че си се самоопределил/а вече. И точно за това исках да поговорим. Тези сънища биха могли да са спомени от предишни животи. И погребението, и детето в огледалото... Аз мога да ти кажа само, че не бива да се страхуваш. Не зная на колко год. си, но бих те посъветвала, да наблюдаваш, без да се страхуваш. Следвай знаците около теб, ще се удивиш колко много неща можеш да научиш. А всички ние тук сме само с една мисия - да бъдем добри. Страховете само блокират развитието. Прави добро и не очаквай нищо, тогава ще имаш всичко :)
1
0