Болен кошмар

Болен кошмар
Здравейте отново съм аз с мойте болни кошмари. От вече две седмици ме е страх да заспя защото ме тормози един и същ кошмар. Като в началото не споделих на никой и не обърнах особено внимание. Та ето следния кошмар.

Влизам си в апартамента нищо особено майка ми си е на лаптопа останалите са излезнали. Отивам си в стаята и лягам да слушам музика((не знам защо но добре помня песента)) и след има няма десет минути на вратата се почука. Отидох отворих и се оказа съседа от горе искаше да говори с мама. Поканих го той влезна в хола и ми каза " да й кажа ли" и аз му казах какво да ми казва.

А той бърбореше нещо и накрая каза за момчето с мотора. Тогава майка ми започна да се смее. Казах и че Веси ((въпросното момче)) няма да ме нарани никога! Тя излезна като преди това ме будна на стола.

След три четири минути влезе с нож започна да вика и да се смее. . . (( тук вече започва болната част)) тя взе ножа и ми извади едното око докъто аз виках да спре. След което извади и другото. Но станното беше чче аз бях наблюдател на тази случка водях как ги вади и всичката кръв. . .

Надявам се да ми помогнете някак. Собствената ми майка да ми извади очите . . . Извинявам се ако имам грешки и благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен психопат
Анонимен психопат
14.08.2015 19:52
Според мен това е образ на автоагресия.
1
0
sibel
sibel
15.08.2015 01:16
Всъщност позна...самонаранявам се ...от части защото ме мразят от части защото ме обиждат...но майка ми да ми извади очите ... Лол...
0
0
maria
maria
13.08.2015 13:22
Според мен,имаш някакъв страх от майка си и може би затова сънуваш това. Или пък не се разбирате и ти,и нямаш доверие,за всеки сън си има причина и си има своето тълкование.
2
1
sibel
sibel
13.08.2015 15:02
Хм да не сме в добри отношения но...просто този сън ме шокна :|
2
0