Sanovnik.bg»Какво се случва

Какво се случва

Какво се случва
Здравейте. От няколко дни се чувствам някак си зле. Няма какво да ме ободри. Постоянно си мисля за митологията. От няколко дни съм различна.

Често издържам цял ден без храна и не обръщам внимание какво ми казват хората. Като че ли съм се загледала някъде и мой приятел ми говори нещо, но аз не чувам нищо.

Чувала съм, че ако се загледаш в черна точка и се фокусираш няма да чуваш нищо и ще бъдеш като че ли в транс.

Преди като ходихме на село, аз спах 3 часа докато си тръгнем. По някаква причина ми се спи не само през нощта.

Не знам защо седя постоянно на тъмни места и не излизам често навън. Не съм болна или луда, просто живота ми се промени и се плаша.

Не мога да разбера нищо и бих искала да разбера това от пубертета ли е или просто не съм като другите хора. :cry: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Bili
Bili
22.02.2013 12:50
Искам да кажа на Розали и камбанката дето ме ядосват
На Розали-От къде на къде съм казала че историята ми ще е ужаси.Моля ви се стига с тези неща че трябвало само да се пише ужас и целта е да се изплашат хората.
На камбанката-Ако случайно не си забелязала или не мислиш с плиткия си мозък че хората могат да пишат каквото искат.Писна ми от шефовете в този сайт.Изобщо тези хора вече ме вбесяват.Мислят си че те са прави като Юлиян Вучков.Иска ми се да разбия устата му и на всички тези които се мислят за боговете в този сайт
Като ще пишете такива работи-НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА
0
0
Анономно
Анономно
11.08.2012 16:43
Спокойно мила и аз съм така.След като започнах да се интересувам от митология започнах да не излизам и да седя постоянно на тъмно.
0
0
Кристиян
Кристиян
11.08.2012 16:41
И това е още едно доказатетелство,че се изпозлзват Психотронни генератори в телевизията....
Толкова много статий и въпроси изпълнени с сценичниили филмови сцени....
Това което мислим,че несъществува неозначава,че наистина е така...но това не дава и стимул да сме сигурни как стоят нещата с това което не мойем да видим.
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
09.08.2012 15:31
Не ги слушай! Ти си си нормална и не е от пубертета. Аз съм като. Най-добрата ми приятелка ми вика че съм дете на луната. Промених си изцяло живота. Ако можеш си го промени и ти. Ето какво аз направих. Тъй като аз съм нощна смяна на работа и излизам към 9 и се прибирам към 4 съм капнала. Не съм виждала слънце защото веднъж го погледнах веднъж припаднах. Аз живея с приятелката ми но се виждаме рядко само от 5 до 7. Не ходя вече на училище но си имам хубава работа- готвачка съм. Ако има нещо което искаш да знаеш ми пиши на лично може да ти помогна с всичко :).
0
0
Мария
Мария
09.08.2012 13:49
Ами да ти кажа и аз до много скоро бях така. Но започнах да излизам повече и всичко се оправи. Знам колко е хубаво да си стоиш сама в тъмното или цял следобед да лежиш и да четеш книга, но това не е хубаво. Препоръчвам ти да излизаш и с хора и се надявам да се оправиш.
0
0
Розалия
Розалия
09.08.2012 11:22
Мали голема страшна истори направо се напиках
0
1
камбанчица
камбанчица
09.08.2012 09:51
ООО, стига стези простотии! Омръзна ми вече да чета такива глупости. Съпер много се дразня като видя подобна тема! Я се осъзнай и стига си си пълнила главато с подобни неща! Стига си насочвала мислите си към негативни истории. Нашите мисли са нашата Реалност, с мислите си сътворяваме живота си и света иколо себе си. Я се огледай наоколо- не стига ли всичката мръсотия от лоши мисли проявени като зли дела в ежедневието, ами ти си седнала да мислиш дали да вярваш във вампири или Не. Вярвай в каквото си поискаш. но знай, че в каквото вярваш, това ще ти се случи. Тогава няма от какво да се притесняваш, защото нали и бес това теб не те е страх от това!
0
1
..
..
08.08.2012 20:22
Хайде стига с тези вампири! На първа страница, 6 от 10 теми са за вампири!!! :@:@:@ Не разбрахте ли , че са художествена измислица??? То бива наивност и вживяване в американските сериали, но това прилича на някаква епидемия.
0
1