Какво се случва

Какво се случва
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте. От няколко дни се чувствам някак си зле. Няма какво да ме ободри. Постоянно си мисля за митологията. От няколко дни съм различна.

Често издържам цял ден без храна и не обръщам внимание какво ми казват хората. Като че ли съм се загледала някъде и мой приятел ми говори нещо, но аз не чувам нищо.

Чувала съм, че ако се загледаш в черна точка и се фокусираш няма да чуваш нищо и ще бъдеш като че ли в транс.

Преди като ходихме на село, аз спах 3 часа докато си тръгнем. По някаква причина ми се спи не само през нощта.

Не знам защо седя постоянно на тъмни места и не излизам често навън. Не съм болна или луда, просто живота ми се промени и се плаша.

Не мога да разбера нищо и бих искала да разбера това от пубертета ли е или просто не съм като другите хора. :cry: :cry:

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Bili
Bili
22.02.2013 12:50
Искам да кажа на Розали и камбанката дето ме ядосват
На Розали-От къде на къде съм казала че историята ми ще е ужаси.Моля ви се стига с тези неща че трябвало само да се пише ужас и целта е да се изплашат хората.
На камбанката-Ако случайно не си забелязала или не мислиш с плиткия си мозък че хората могат да пишат каквото искат.Писна ми от шефовете в този сайт.Изобщо тези хора вече ме вбесяват.Мислят си че те са прави като Юлиян Вучков.Иска ми се да разбия устата му и на всички тези които се мислят за боговете в този сайт
Като ще пишете такива работи-НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА
0
0
Анономно
Анономно
11.08.2012 16:43
Спокойно мила и аз съм така.След като започнах да се интересувам от митология започнах да не излизам и да седя постоянно на тъмно.
0
0
Кристиян
Кристиян
11.08.2012 16:41
И това е още едно доказатетелство,че се изпозлзват Психотронни генератори в телевизията....
Толкова много статий и въпроси изпълнени с сценичниили филмови сцени....
Това което мислим,че несъществува неозначава,че наистина е така...но това не дава и стимул да сме сигурни как стоят нещата с това което не мойем да видим.
0
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
09.08.2012 15:31
Не ги слушай! Ти си си нормална и не е от пубертета. Аз съм като. Най-добрата ми приятелка ми вика че съм дете на луната. Промених си изцяло живота. Ако можеш си го промени и ти. Ето какво аз направих. Тъй като аз съм нощна смяна на работа и излизам към 9 и се прибирам към 4 съм капнала. Не съм виждала слънце защото веднъж го погледнах веднъж припаднах. Аз живея с приятелката ми но се виждаме рядко само от 5 до 7. Не ходя вече на училище но си имам хубава работа- готвачка съм. Ако има нещо което искаш да знаеш ми пиши на лично може да ти помогна с всичко :).
0
0
Мария
Мария
09.08.2012 13:49
Ами да ти кажа и аз до много скоро бях така. Но започнах да излизам повече и всичко се оправи. Знам колко е хубаво да си стоиш сама в тъмното или цял следобед да лежиш и да четеш книга, но това не е хубаво. Препоръчвам ти да излизаш и с хора и се надявам да се оправиш.
0
0
Розалия
Розалия
09.08.2012 11:22
Мали голема страшна истори направо се напиках
0
1
камбанчица
камбанчица
09.08.2012 09:51
ООО, стига стези простотии! Омръзна ми вече да чета такива глупости. Съпер много се дразня като видя подобна тема! Я се осъзнай и стига си си пълнила главато с подобни неща! Стига си насочвала мислите си към негативни истории. Нашите мисли са нашата Реалност, с мислите си сътворяваме живота си и света иколо себе си. Я се огледай наоколо- не стига ли всичката мръсотия от лоши мисли проявени като зли дела в ежедневието, ами ти си седнала да мислиш дали да вярваш във вампири или Не. Вярвай в каквото си поискаш. но знай, че в каквото вярваш, това ще ти се случи. Тогава няма от какво да се притесняваш, защото нали и бес това теб не те е страх от това!
0
1
..
..
08.08.2012 20:22
Хайде стига с тези вампири! На първа страница, 6 от 10 теми са за вампири!!! :@:@:@ Не разбрахте ли , че са художествена измислица??? То бива наивност и вживяване в американските сериали, но това прилича на някаква епидемия.
0
1