Sanovnik.bg»Трудно ми е

Трудно ми е

Трудно ми е
Здравейте. Пиша ви, защото ми трябват няколко съвета. Значи случиха се много неща, от които нямах друг начин за съвет, освен да попитам вас.

И ето и първият ми въпрос: Ако ви кажа, че сте тъмен/а и ако наистина е така и на майтап ви кажа, че минавате за циганка и може да се ожените(но уточнявам на майтап)бихте ли ми се разсърдили, тъй като ставаше въпрос, че не и се учи и аз и казах това, което видяхте по-рано ?

Защото най-добрата ми приятелка ми се разсърди точно за това, а аз не съм от хората, които ще й се молят. Но все пак това не е причина според мен.

А ето и последния ми въпрос: Лятото излизах с едно момче, ала той е по-малък. Същото това момче ми каза, че ме обича, а аз не знаех все още какво изпитвам към него.

До 14 септември бяхме заедно, а после той се прибра в неговия роден град. Както и да е, до тогава бяхме доста интимни, а после като се прибираше в моя малък град ме гледаше и ми говореше, но не беше същото.

Аз го бях почти отрязала лятото и нямаше как, трябваше да ме забрави. Този уикенд си бяха идвали, а аз се имам много със сестра му и от нея разбрах. Уж отидох да видя нея, а целта ми беше друга - да видя него.

По принцип той има навик да ми чете съобщенията и за това бях пратила един доста любовен СМС : да и ти ми липсваш и мн те обичам(имаше и още, но ме домързя да го напиша).

Прочете го нормално докато не стигна до 'обичам те'. Тогава той се по замисли и после се ядоса. Вечерта дойде при мен когато аз играех на таблета си. Беше студено и уж да ме стопли ме прегърна - за секунда.

После се преместих ме в една автобусна спирка. Та това момче седна до мен, приближи се, каза ми, че му е липсвал ароматът ми и така ту ме душеше, ту ме топлеше.

Постоянно ме гледаше в очите, а и забравих да ви кажа, че той не повярва на СМС-а и искаше да звъннем на него(не знам какво му подсказа, ала вс. си мислеха, че е истински, само той - не.

Тръгнах ме си и донякъде вървяхме заедно и все се повтаряха едни и същи неща. След това на мен ми се проясни вече, че аз го обичам, но сега проблемът е, че не знам дали той мене.

В крайна сметка това е втория ми въпрос. Дали той все още ме обича и как да му приклещя вниманието към мен за да разбере ?

Е това, много ви моля за съвети, защото за мен това е супер важно нищо, че е малко дълго.

Хайде и пак ви моля за съвет!


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати