Какво се случва

Какво се случва
Не знам от къде да започна. От няколко години насам стават ужасяващи неща с мен. Да вземем например една вечер сънувах, че гоня черно-кафяв заек, когато го настигнах го погалих и той ме ухапа. На другата сутрин белият ми декоративен заек умря!

Много често ми се случва да преживея дежа-вю, защото по някаква случайност сънувам бъдещи събития. Други пъти ми се случвало когато съм сам вкъщи и се чуват странни звуци и когато погледна вратичката за шкафа с обувки е леко отворена.

Според мен това идва от двамата ми дядовци (един от тях). Единият е починал още преди майка ми и баща ми да се оженят. А вторият (бащата на майка ми) почина когато бях трети клас. И имам чувството, че някъде от там започна всичко.

Когато ходя при баба ми, която е майка на моята майка изпитвам някакво ужастно чувство на хлад и страх и не мога да стоя сам в къщата. А понякога вечер чувам странни звуци. Доста често имам чувството, че ме преследва и дори в момента сякаш стои зад мен, дори кучето ми го усеща по някакъв начин.

В други моменти пък нещо винаги ме държи далеч от опасностите. Например докато карах колело и изведнъж сякаш нещо дръпна колелото назад със всичка сила и пред мен една кола мина с няколко сантиметра разстояние.

Вероятно, ако не беше ме дръпнало това "нещо" щях сега да съм мъртъв. Или пък когато виднъж щях да падна много тежко, нещо сякаш ме дръпна за ръката назад.

Знам, че вече историята става дълга и банална, но това са едва една половина от нещата, които ми се случват.

Искам да ви попитам нормално ли е да сънуваш бъдещи събития и какво може да е това нещо около мен, което ме плаши и пази по някакъв начин и дали въобще са един и същи "призрак".

Моля ви да ми отговорите защото ме е страх да кажа на близките ми, те ще ми кажат, че си въобразявам.

Оу, щях напълно да забравя, ако някой специалист може да тълкува сънища ще ми каже ли какво означава този: Аз и баба ми стоим в стая на една стара бивша наша къща и по едно време видях ръка, която се протегна зад пердето на прозореца. Когато казах на баба ми (в съня си) за ръката, тя ми каза: видял си очите на господ" и тогава се събудих!

Не ме мислете за луд, защото това наистина ми се случва и спешно ми трябва помощ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
53
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Тони
Тони
07.02.2013 12:05
Виж приятел значи не съм сам.И на мен ми се случва много често да сънувам бъдещи събития.Това го забелязах от преди около 2-3 години.Един от най ясновидските така да ги нарека.Беше сънувам че отивам в един приятел звана на вратата.Майка му излиза и ми казва ти не разбрали вече.Аз и отговорих не ами вика той почина и аз в съня си почвам да плача.
След точно 1 седмица най-добрият ми приятел ПОЧИНА!!!
Направо бях потресен не можех да повярвам че това се случва.На никой не бях споделил за този сън до момента на смъртта на моя приятел.Другият ми сън беше преди няколко месеца преди това.Сънувах една катастрофа в която загива младо момче.Пак след седмица се бяхме събрали на барбекю с приятели.Тъкмо слагахме масата в двора и чухме силен тътен.Излязохме на булеварда и какво да видя.Едно към едно със сънят ми кола обърната по таван.Младо момче лежи на асфалта пред мен буквално на 1 метър.Момчето почина не си бил сложил предпазен колан и изхвърчал през прозореца.
Тогава също бях много шокиран всичко беше като на филм всичко ми беше сякаш на забавен кадър.И се чудех защо се случва на мен.
0
0
неизвестен
неизвестен
22.04.2012 19:36
Здравейте,и на мен от 1 месец ми се случват странни неща.Усещам някакъв хлад,сякаш подухва лек ветрец в лицето ми,предимно от дясната страна.Започнах да сънувам кошмари,вече три пъти сънувам ,че някой се опитва да ме души,а когато се събудя шията ми пулсира.Ходих на църква в събота вечерта ,срещу Великден,за момент така ми причерня пред очите,едва не припаднах.Мисля да отида при свещеник да ми прочете молитва,ако изобщо погледне сериозно на нещата.
0
0
неизвстен 2
неизвстен 2
15.04.2012 23:51
Здравей и от мен , когато бях малък около 7,8 годишен получашах същите сънища като твойте. Първите дни макар и да се плашех си знаех , че тези неща няма как да се случат , но когато минавах покрай едно място на центара имах чуството , че съм го виждал , но никога не бях ходил там.
Когато майка ми и баща ми се разделиха и аз спах все още в децката и всеки ден сънувах демони и баща ми как умира и след 1 година баща ми почина в катастрофа.Тогава беше лятната ваканция и не бях излизал от вкъщи също като тебе чувах странни звуци и когато погледна гардероба едната вратичка започваше да се отваря леко. Когато споделих с родителите ми ми олекна и започнах да спа в на брат ми стаята и от тогава нямам проблеми със съня . И макар странно да звучи имах чуството, че старата ми стая беше убитавана от духове или както искате го наречете .
И както казаха на по-долния коментар майка ми все казваше да си записвам сънищата и да ги горя. При мене работеше пробвай .
0
0
неизвестен
неизвестен
12.04.2012 16:38
Здравей , радвам се ! Искам да ти кажа , че не само при теб има дежа-вю! На мен ми се случва почти постоянно . Когато изляза от вкъщи и видя нещо и имам едно чувство , че това вече се е случило ; или виждам нещо и осъзнавам , че това вече съм го виждала и така ... така , че е съвсем нормално! А относно нещата, които сънуваш опитай с един съвет: Една моя комшийка след като е сънувала нещо го пише на лист и го гори ! ОПИТАЙ !!! не съм пробвала , но може да се получи!
0
0
Rosi
Rosi
12.04.2012 12:47
Това е дело на духове. Незнам дали е на някой от дядовците ти, но се опитай да поговориш с него. Щом усетиш, че е при теб поговори с него :). Пожелавам ти успех. Когато говориш с духа не казвай тези думи: Кой си ти? Тук ли си?. Просто ми се довери и не ги използвай. Това е от мен.
0
0
danyty97
danyty97
12.04.2012 12:11
и на мен ми се е случвало да сънувам нещо и след няколко дни да се случва .. не се плаши това е нещо като дарба .. :) няма нищо страшно ще свикнеш ако продължи .. не се ст рахуваи иначе ще исчезне .. тогава ще загубаш тази дарба а тя може да ти върша работа .. спокоино за това .. а за другото най-вероятно е дядо ти единя от двамат .. просто му кажи че с това което прави те стряска .. всичко ще се оправи ;) !!
0
0