Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Какво се случва с нас

Какво се случва с нас

Какво се случва с нас
Здравейте! Скоро разбрах за този сайт и се надявам да ми помогнете по някакъв начин. От малка Лия (сестра ми) е обсебена от историите за Дявола, ангели и други християнски символи.

Като дете винаги искаше да и се чете историята за прогонването на Луцифер в Ада и аз, като добра сестра, често и я четях преди да заспи.

Преди време, за учудване на всички, тя престана да се вълнува от тези неща. Не искаше да чува за ангели, Дявол и дори Господ.

Майка ми помисли, че е гледала някой филм и се е наплашила, но истината е, че сестра ми не се плаши лесно, още по-малко от филми или книги. Не бях я питала на какво се дължи това, но преди седмица го направих, защото тя явно имаше ужасен кошмар.

Събуди се посред нощ и извика "Няма да ти позволя, Дяволе!", разплака се и пак заспа. На следващата сутрин не помнеше нищо, дори не разбрах какво е сънувала. Стана, взе една тетрадка и започна да рисува.

Нарисува страхотно и същевременно много страшно око. То все едно се взираше в теб. Тогава тя ми каза, че това око и е попречило да вярва в съществуването на Дявола и Бога. Не го разбрах, но не я и попитах. Беше ме страх да говоря с нея.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Преслава
Преслава
17.05.2013 18:49
И аз лично се интересувам от духове и др такива страшни неща но не съм рисувала очи и други такива не сънувам страхотии сигурно защото не се страхувам като всички от класа ми чета много за вампири и други митични същества да не говорим колко филми съм изгледала за това говори с нея
0
0
Sunny
Sunny
22.08.2012 14:00
поговорете за сънищата й и за интересът й към тези неща
0
0
Димитър
Димитър
02.08.2012 02:45
Здравей.Прочетохза случката .Това което е станало е доста интерсно.Мима{сестра ми }малката и тя много се вълнуваше от духове.Сестрами се разплака ,защото видяла някаква сянка да си протага ръката и веднага изчезна.Помислехме ,че я е страх от нещо ,но като я питам ми казва Не искам да кажа.Ти си преживала същото като мене.Това око може ли да видя рисунката или не.Ако искаш да се свържеш с мен ми пиши скайп митко.мутафов .У до к и после ще ти кажа останалите
0
0