Sanovnik.bg»Ако само...

Ако само...

Ако само...
Моята история не е важна, но за мен е! Много често се питам какво ли би могло да се случи, ако бях направила нещо различно, дали последствията биха били различни.

Винаги се чудя дали има място за мен в общността, не знам. Нямам много приятели и може би за това и съм винаги самотна и седя отстрани, наблюдавам хората, интересно е, но сякаш съм сама, наистина сама.

Мъча се да бъда отличничка, за да съм сигурна, че за в бъдеще всичко ще е наред, това е, че не живея за мига, то не, че има много мигове!

Хубавото е, че както казах в коментарите си: за всяка тенджера си има похлупак и все някога ще намеря човек, който ме разбира :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
14.09.2012 17:52
всички имате право, особено "антарес" и да ти кажа това, което ти смяташ за истината си го мисля и аз и смятам доколкото мога да се опитвам да го следвам неотлъчно,имам предвид съвета ти, защото отговорът е пред очите ни!
0
0
Познай кой е!
Познай кой е!
13.09.2012 14:57
Сякаш аз съм го писала! Винаги изслушван чуждите проблеми, а на края на деня понякога почвам да си изливам мъката на самата себе си!
0
0
Антон
Антон
13.09.2012 12:38
Аз черпя своята увереност в следствие на настъпващите промени на физическо и на енергийно ниво,а не от разни пророчества на майте,ацтеките или пък догоните.Ти може би не усещаш тези промени, но те са налице.Всички, които имат способността да усещат енергиите на заобикалящият ни свят го чувстват в това число и аз. Светът се променя на енергийно ниво,хората също. Скоро тези промени ще станат явни и във физическия свят. Един съвет от мен, който вярвам ще ти бъде полезен в близко бъдеще. Остави, логиката и разума настрана, позволи на сърцето и интуицията да те водят. И имай вяра, не в бог, а в себе си. Не слушай никоя религия,не чети никоя свещена книга всичко около религиите е лъжа с цел контрол и манипулация на масите.Религията пречи на хората да използват пълният си капацитет от знания и възможности,тя отнема нашата сила.Всичко което ти е необходимо, цялата сила,мъдрост и кураж са в теб, винаги са били там и винаги ще бъдат.Същото важи за всички хора. И още веднъж имай вяра, светът ще се оправи при това без апокалипсис.
0
0
Кристина
Кристина
13.09.2012 10:32
Аз пък винаги съм си мечтала и все още си представям живота си само от цветя и балони и пеперуди и вълшебен прашец и една неповторима любов със сродната ми душа, но истината е, че живея в съвсем друга реалност и това ме натъжава много. Според мен има нещо, някаква тайна, накаква загадка за живота и обяснение за всичко, което е света, но отговора не ми е известен и за сега само се лутам, за да открия истината, да открия себе си! Ще се радвам, ако това се случи преди да съм отишла на ония свят, а хората казват, че там се вижда цялата истина!
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
13.09.2012 09:59
трябва всички да имаме надежда, да не би еволюцията при хората да е настъпила за един ден, минали са милиони години и все още хората имат да се развиват още, пък за края на света има много време, на кого му е притрябвала датата, нека да се наслаждаваме на момента!
0
0
alicha
alicha
13.09.2012 08:45
Макар далеч да съм прехвърлила вашите години,аз също съм от различните.Това е много травмиращо преживяване,но човек не може да промени своята същност.Бих искала да попитам Антарес откъде черпи своята дълбока увереност,след като човечеството откакто съществува все се опитва да разгадае разни пророчества,да прозре бъдещето,чака голямата промяна,месия,апокалипсис,идването на новата раса и т.н.Досега са определяни много дати,каращи хората да изтръпват,но светът освен с въвеждането на все по-нови технологии,съществено не се променя към по-добро!
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
13.09.2012 08:26
благодаря за коментарите!
0
0
Антон
Антон
13.09.2012 00:03
Положението ти ми е ясно, чувстваш се различна, а щом се чувстваш такава значи наистина си. И аз съм като теб, нямам много приятели,само един, но знам че когато го извикам винаги ще дойде, без значение дали е ден или нощ.Истината е че е по-добре да имаш 1 човек на когото винаги можеш да разчиташ отколкото 10 които са с теб само за да те използват. А за обществото мога да те посъветвам да стоиш далеч от него, то още не е готово.Ние не сме за това общество, а за следващото, то ще се формира след 21-ви. По-добре стой в сенките, наблюдавай и изчакай да дойде "нашият час". А относно самотата, да усещането е малко неприятно, но то скоро ще приключи. Прояви още малко търпение.Може да пробваш да медитираш, действа успокояващо пък и убива голяма част от свободното време в случай че няма какво да правиш.Ако се навиеш, из интернет има подробни описания на самия процес и начините за неговото изпълнение. И накрая държа да знаеш че различните сме повече отколкото си представяш.Ще намериш своята половинка,не се отчайвай.И още нещо което трябва да знаеш, всеки от нас има своя роля в бъдещите събития, за това сме тук. Каква е тази роля ?....... скоро ще разберем.
0
0