Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Странните случки се случват отново

Странните случки се случват отново

Странните случки се случват отново
В другите ми истории съм споменавала за странното съвпадение за смъртта на двамата ми дядовци в един и същи ден, а също и за проклятието, което изрече възрастната жена в Гърция по мой адрес.

Случвали са се и други странни работи в живота ми след това. Веднъж, когато бях 2ра смяна на училище, събудих се от силен шум в кухнята. Родителите ми бяха на работа.

Отидох в кухнята и видях чиниите счупени, приборите за хранене разпиляни, а нямам домашен любимец. След това се върнах отново в стаята си да се облека и чух някой да чука на прозореца ми.

Ужасно се изплаших, живеем на 8 мия етаж, и никой не може да почука отгоре, нямаме тераса, за да каже някой, че например някоя от простряните дрехи да се е ударила в стъклото.

Когато тръгвах на училище, извиках асаньора, качих се сама и усетих как някой ме дръпна за рамото. Обърнах се. В огледалото видях само моето отръжение, но и някакво петно по блузата ми, все едно изцапано с мастило.

На училище, преди часа по математика, погледнах в тетрадката си и видях, че не съм си написала домашната. Пожелах си да имаме свободен час, така и стана.

Друга история е когато за училище имах проект за следващия ден. Беше 19.30 часа, а аз нямах лепило. Книжарниците бяха затровени, а без този проект, щяха да ми оставят слаба оценка за края на годината.

Бях преровила всички шкафове и вече отчаяна си пожелах лепилото да бъде в кухнята. Не мислех, че ще стане, но когато отидох да пия вода, направо не можах да повярвам - лепилото беше при хляба.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Боби
Боби
06.12.2010 11:28
Рени, дано да прочетеш този коментар, понеже е минало доста време откакто си публикувала историите си.

Моят съвет е, отиди на църква в три поредни, ако е възможно четвъртъка и помоли попа да ти чете Киприяновата молитва. Тя е за прогонване на магии, бесови, дявола и т.н..

Ти самата се помоли на Св. Киприян, Исус Христос и Дева Мария и запали свещички пред иконите им.

Ако не помогне, то поне няма да навреди.

Желая ти успех с Божията помощ.
0
0
Галя
Галя
05.10.2010 09:38
Само мога да те посъветвам, да не се изкушаваш да си пожелаваш неща, които нямаш, дори и то да било едно лепило.
0
0
няма духове
няма духове
24.07.2010 17:31
Може да има много обяснения за това, което ти се е случило.
Аз те уверявам, че духове няма. Това с лепилото е било съвпадение. И дрехата ти е била изцапана отдавна, поне така предполагам.
Няма духове, това са само съвпадения.
0
0
Violet
Violet
24.06.2010 15:24
Единстевната странна случка са начупените прибори, но някои пукнати, стари съдове, се трошат при по-високи или по-ниски температури, по точно при прехода от и към. А и птица, може да е влетяла или чужд домашен любимец, а и силен повей на вятъра. Тинейджърски вълнениея - домашната, лепилото. Няма никакво проклятие - животът е десет пъти по - идиотски.
0
0
.........
.........
23.06.2010 17:55
Рени, моля те да ми пишеш на скайп: kotenceto69999861. Ако мога ще ти дам някои съвети, които се надявам да ти помогнат. Моля те, намери ме.

0
0
Изабел
Изабел
22.06.2010 18:39
Миличката, аз съм на 14 години и на мен от най-ранна възраст ми се случват странни неща. Но сега нещата загрубяха и имам все по - ужасяващи случки, които не желая да коментирам.
0
0
eli
eli
18.06.2010 23:21
Здравей. Виждам, че доста пишеш и че много неща те притесняват. Интересни случки ти се случват, макар и да са доста плашещи. Искам да те попитем за някой работи, но не тук. Ако имаш желание да поговорим, ми дай някъкъв скайп или имейл адрес.
0
0