Sanovnik.bg»Исках само малко щастие

Исках само малко щастие

Исках само малко щастие
Писна ми вече от този скапан живот . Прекалено много крия своята болка, за да се правя че съм силна . Прекалено дълго обичах без да бъда обичана . Прекалено много оставах излъгана всеки път като се доверявах на един човек . Толкова ли е трудно да бъдем истински, да обичаме, да престанем с завистта и злобата. Според вас какъв е смисъла на този живот. Всеки гледа себе си, вижда само своята болка, своята тъга, не обръща внимание на всичко около себе си.

Аз исках само малко щастие, да виждам как всички около мен са щастливи, исках само един човек да ме обича но всяко момче обича лесните. Исках само хората да са малко по добри но и това не стана Какъв е смисъла да живеем всички само в злоба, завист, да се нараняваме, да лъжем тези, които ни обичат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
53
45
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
ЗАРА
ЗАРА
03.02.2014 17:35
Животът не е скапан.Ти си силна със своята болка.Огромен е смисълът на този живот.Вземи се в ръце,огледай се и ще видиш колко добро има има около теб.Идеята за домашен любимец е прекрасна!!!!!
1
0
Българомразката
Българомразката
29.01.2014 19:59
Живея от 7 години в азиатска държава, открих че там е истината. Тук не искам да се връщам, дойдох си само за 10 дни и лелееее направо нямам търпение да се махна.
2
0
Сис
Сис
27.01.2014 22:33
За съжаление днес на почит са точно наглите, безскруполните, злобните и завистливите... Добрите хора ги считат за луди... Проблемът е че сме се превърнали в малцинство.../добрите/ Да си различен винаги е проблем... Бори се за своето щастие... ако трябва слагай и вълчата кожа... живеем във вълчи свят... Бг-то се пренасели от вълци единаци готови да разскъсат ближния... Някъв си известен като 100 кила парадира: "По - добре гаден отколкото гладен" Какво може да се очаква от общество пропито с такива идеи.... това и ще доведе до нашия край...като нация. Забравен е заветът на Хан Кубрат че заедно сме силни всеки за себе си слаби... Циган циганина око не вади и турците един друг се подкрепят а ние... си завиждаме и един друг си пречим...
13
0
Keitt
Keitt
27.01.2014 21:27
Не си единсвената в това положение-Аз съм в същото състояние.Омръзна ми да не виждам изход в кръга в който съм се завихрила-омръзна ми да не виждам светлина в тунела.Оставила съм се в ръцете на Господ-пък каквото ме очаква това!!!!!!!
4
2
Monny Monsterr
Monny Monsterr
26.01.2014 18:32
Не всички са щастливи. Всеки има проблеми, просто не го показват. Не е нужно и ти да се правиш на силна. Не знам какъв точно е твоя проблем и не знам какъв съвет да ти дам, но ще се опитам. Като начало може да всичките си роднини, приятели и познати да им кажеш всичко, което си искала. Ако ти липсва щастие, помисли какво те прави щастлива. Някои определени хора около теб, любими хобита и занимания. Друга идея - вземи си домашен любимец, винаги радват. Просто помисли какво точно искаш от живота, как да постигнеш щастието. Опитай се да намериш начин да получиш онова, което искаш и заслужаваш. И както е написала Зетабета, щастието е състояние на духа! Пожелавам ти успех с постигането му и дано всичко да бъде наред в скоро време!
6
0
Monika
Monika
26.01.2014 17:50
хората в днешно време мислят само за себе си ! Помисли и ти малко за себе си ..един ден ще намериш истинската любов повярвай просто изчакай и няма да съжаляваш :)
1
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
26.01.2014 17:18
Не си мисли за това,че никой не те обича.Има един,който обича всички,който се грижи за всички, който, това,което ти го искаш, Той го изпълнява.Само се помоли и Бог ще откликне.
6
0
Зетабета
Зетабета
26.01.2014 17:13
Здравей,седни ще ти разкажа приказка.Живял някога един велик крал,наричали го Кралят Слънце,защото много направил за своя народ.Случило се така,че кралят се разболял и от ден на ден ставал все по-зле,изредили се най-добрите лекари,но кралят Слънце бавно гаснел.Тогава се явил велик мъдрец от изтокаи заръчал"Трябва да намериш най-щастливият човек на земята и да облечеш ризата му.Само тогава ще се излекуваш"Събрал свитата си кралят и потеглил с единственната надежда да открие най-щастливия човек.Дълго ли обикалял не се знае,но една вечер край морето чул някой да пее"Аз съм най-щастливия човек..."Забързал кралят,открил човека,а тойдори нямал риза на гърба си...ЩАСТИЕТО Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА!Много щастие ти желая!
12
0