Писна ми от това

Писна ми от това
Здравейте, искам да ви разкажа за странните неща, които ми се случват. Тези неща ми се случват отдавна и ми писна от тях.

Започна се когато бях на 10 и тогава много се страхувах от банята, което си е доста глупаво, но наистина. Всеки път като я гледах или като си оставях дреха там имах чувството, че ме наблюдават.

След това се бях уплашила като някой дишаше в стаята, докато баба ми беше навън. Тогава се престорих на ударена и си усилих звука на телевизора.

След като навърших 11 години това с банята и дишането престана, но край няма. Като се прибрахме с мама вкъщи, аз не бях много добре. Боля ме много врата и докато спях халюцинирах нещо като война, а бях будна.

В момента всяка вечер се плаша, а вчера пък някой тропаше със столовете в кухнята докато аз бях на кухненската тераса.

Това вече ми дотегна и искам истински съвети. И не искам съвет като да напръскам къщата със светена вода. Това вече е правено.

И ако ще ми пишете, че съм луда или нещо лошо, изобщо не си правете труда.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Денимира Ангелова
Окей, няма да ти осветяваме къщата, значи... :Д Тогава, както винаги казвам - окачи звънкащи неща по себе си и където живееш. Рибени кости - също.
Честно казано - за първи път не знам какво друго да кажа, тъй като не знам точно какво ти се случва... Демони, духове... така, както го разправаш, може да е всичко! Само не го пренебрегвай... каквото и да е...
Ако някакви други случки разкажеш, ще бъде добре... ;)
0
0
с
с
29.07.2012 23:25
Възможно е това да е част от твоята собственна енергия.Обикновенно се случва при момичета в периода на съзряване-тази концентрирана енергия избива в разни материални проявления.Не се страхувай,просто намери начин да и дадеш израз-спорт,рисуване,пеене,каквото ти е на душа:)
0
0