Какво беше това

Какво беше това
Здравейте! Имам някакви смътни спомени, че видях на съседната тераса сянка, а там нямаше никой. Не знам дали е било сън или истина (най-вероято сън ), но много се изплаших и избягах. Бях забравила за това, докато днес не сънувах следното:

Бях доста разтроена и излязах на терасата, където отново видях сянка на жена, която пие кафе, но там нямаше никой - само бледа сива фигура. Приближиж се и се влгледах в нея. Фигурата се изясни и видях една жена с руса коса и бели дрехи(доколкото помня).

Тя сякаш се уплаши, защото не очакваше някой да я види. Тогава аз и казах да не се бой от мен и я поканих на нашата тераса и я попитах дали е гадателка о. О(това е доста странно).

Тя отрече, но ми каза, че мога да и задам няколко въпроса, чиито отговори ме интересуват. Даде чашата си и вътре видях отговорите. След това ми каза да върна чашата в съседите и изчезна, а чашата започна да свети в ярко бяло. След като намерих мястото, на което е била, чашата спря да свети. Въпросът ми е какво може да озанчава този сън или пък този дух не е моят ангел хранител? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
luiza
luiza
21.05.2016 19:52
Tova e mnogo stranno !!;(
6
6