Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Заради личните ми проблеми ли сънувам това?

Заради личните ми проблеми ли сънувам това?

Заради личните ми проблеми ли сънувам това?
Преди няколко месеца имах доста странен сън. Бях в всекидневната и беше пълен мрак. В единия ъгъл на стаята имаше лампа която се пусна - сама. . .

Самата светлина беше насочена към стената и само премигваше.

В един момент по стената почна да се "катери" с краката и ръцете някаква жена която не познавам. Буквално изглеждаше като тези филми за екзорсисти.

Жената тръгна да се приближава мене и я хванах за раменете. Казах и "Спри, достатъчно". . . . Гледаше към земята и бавно си дигна главата. Изглеждаше като умрял човек. Като ме погледна - почна нещо черно да и тече от очите. Промърмори нещо, но не я разбрах, защото не беше нито на български или на английски. В същото време до нея се появи мой стар приятел който започна да се смее.

Той не е българин и не знае български, но съня ми говореше на български. Каза ми, че тази жена е казала, че ще страдам цял живот, никога няма да бъда щастлив и накрая ще се самоубия и там където се самоубия - там ще ми е гроба.

След това се събудих, беше точно 3:00 през ноща. Не можех повече да спя затова реших да гледам нещо на компютъра. Може би минаха около 20-30 мин. след като станах и в стаята ми почнаха да падат предмети. Изплаших се и директно отидох в всекидневната (където ми беше съня). Постоях малко там и след това се върнах в стаята. Легнах на леглото и оставих компютъра включен. Странното нещо което ми направи впечатление, че до 6 часа сутрнинта не бях пипал компютъра и не се shut down-a (да заспи). Общо взето като копмютъра ти е включен и не го ползваш около 15-20 мин. - заспива.

От почти една година насам постоянно сънувам подобни неща. Всеки път като заспя - сънувам нещо, дали ще е нещо хубаво или лошо.

В последно време личния ми живот не се развива много добре и аз свързвам тези сънища с това, но ако някой може да си има представа или негова теория - с удоволствие ще я чуя!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати