Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Целувка от Христос

Целувка от Христос

Целувка от Христос
Здравеите. Преди около 1 месец сънувах, че съм в някаква голяма библиотека с баща ми. Аз исках да си взема някакви книги за важен мой изпит, а баща ми искаше да говори с шефа на някакъв университет (за второ висше), който също беше във въпросната библиотека, че дори имаше и офис там.

Имаше едни огромни спираловидни дървени стълби, по които слизаше една жена - насочвайки баща ми къде да отиде. Попитаме какво търся, обясних и, и тя ми подаде една книжка. Когато я отворих на страниците и имаше изображения на Иисус Христос (много странно).

В един момент някой сложи ръка на рамото ми, обърнах се и го видях - облечен с дълга роба или рокля (не знам как се казва), косата му беше къса. Започна да ми говори нещо(много съжелявам, но вече не помня какво).

Изведнъж се озовахме в стаята на брат ми. Иисус ме галеше, по главата, но и ми беше ядосан за нещо (странно не му бях направила нищо). Изведнъж (да ме прости Господ, но това сънувах) тръгна да ме целува, аз се отдръпнах, а той ми се ядоса. Тогава аз го прегърнах и се събудих.

След това бях в шок. Не мога да си обясня какво значи това. Или, че някой там горе ме обича, или не. Незнам за Иисус, но определено аз потънах от срам. Ужас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мария
Мария
11.05.2012 20:34
Хей,не се притеснявай , знам има някой доста плашещи сънища ,но най-вероятно някой те обича ,но го е срам да ти признае чувствата ди,затова ти се е явил в формата на Христос ,поне аз така мисля. :)
0
0
Morena
Morena
03.05.2012 23:21
Целува, но къде? По устата ли?
0
0