Целувка от Христос

Целувка от Христос
Снимка: sanovnik.bg
Здравеите. Преди около 1 месец сънувах, че съм в някаква голяма библиотека с баща ми. Аз исках да си взема някакви книги за важен мой изпит, а баща ми искаше да говори с шефа на някакъв университет (за второ висше), който също беше във въпросната библиотека, че дори имаше и офис там.

Имаше едни огромни спираловидни дървени стълби, по които слизаше една жена - насочвайки баща ми къде да отиде. Попитаме какво търся, обясних и, и тя ми подаде една книжка. Когато я отворих на страниците и имаше изображения на Иисус Христос (много странно).

В един момент някой сложи ръка на рамото ми, обърнах се и го видях - облечен с дълга роба или рокля (не знам как се казва), косата му беше къса. Започна да ми говори нещо(много съжелявам, но вече не помня какво).

Изведнъж се озовахме в стаята на брат ми. Иисус ме галеше, по главата, но и ми беше ядосан за нещо (странно не му бях направила нищо). Изведнъж (да ме прости Господ, но това сънувах) тръгна да ме целува, аз се отдръпнах, а той ми се ядоса. Тогава аз го прегърнах и се събудих.

След това бях в шок. Не мога да си обясня какво значи това. Или, че някой там горе ме обича, или не. Незнам за Иисус, но определено аз потънах от срам. Ужас

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мария
Мария
11.05.2012 20:34
Хей,не се притеснявай , знам има някой доста плашещи сънища ,но най-вероятно някой те обича ,но го е срам да ти признае чувствата ди,затова ти се е явил в формата на Христос ,поне аз така мисля. :)
0
0
Morena
Morena
03.05.2012 23:21
Целува, но къде? По устата ли?
0
0