Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Исус Христос

Сънувах Исус Христос

Сънувах Исус Христос
Преди доста време сънувах, че стоя на улицата, а до мен стои Исус.

Аз го молех да ми даде да прочета книгата на живота за да видя бъдещето си. Не знам от къде ми е хрумнало, но след дълги молби, той ми я даде и аз започнах да чета.

Първо разбира се, погледнах как е сътворен света и още много други. След това стигнах до моето име. Там имаше само други имена, свързани с мен.

След това му върнах книгата и се събудих. Странното е, че помня само това, което четох за мен. От другите неща, които четох нищо не помня.

Ако някои може да ми обясни какво означава този сън, много ще се радвам да сподели мнението си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ronny
Ronny
17.04.2011 04:20
Аз мисля, че не помниш какво си чела за теб в бъдещето защото ще се случи в дежа вю. Дежа вю е това, което виждаш в реалня живот, а то вече си го правила някакси, така го рабирам.
0
0
Ели Граменова
Дано да е така.
0
0
анета
анета
30.03.2011 21:47
Този сън показва, че ще придобиеш някаква способност да помагаш на хората.
0
0
dentanel
dentanel
29.03.2011 19:35
Аз сънувах Исус Христос, облечен в дълга,бяла роба. От двете му страни стояха две жени, също в бяло. Седях пред него и плачех. Той ме гледаше, а аз плачех върху нозете му и бършех краката му с косите си, точно като Мария Магдалена. Беше уникален сън! Тогава бях на 16 години.
0
0
smilyana
smilyana
29.03.2011 16:01
Аз също го сънувам - вече за 4 път. В съня ми снощи бутах бебешка количка, в която беше той. Някак странно за ръста му, но той беше в количката. Беше се свил и краката му висяха. Каза ми: Болят ме коленете, много съм уморен. Беше бос, облечен в дълга риза, до глезените, жълтеникава на цвят, изпоцапана и вехта,виждах косата му - дълга и тъмна на цвят, но беше някакси много изнемощял. Какво ли значи всичко това ?
0
0
anonimna
anonimna
29.03.2011 12:00
Единственото, което мога да ти кажа е, че много малко хора сънуват Исус и съм чувала, че Исус и Дева Мария се явяват само на тези, които наистина имат нужда да ги видят. Така, че каквото и да е, е хубаво, не се притеснявай.


0
0