Първа целувка

Първа целувка
Здравейте ,

почти на 15 съм и не мога да се целувам , никога до сега не съм се целувала . Има едно момче , което харесвам много , но и той ме харесва . Всеки ден иска целувка и аз само го лъжа "Утре. "

А много искам да го целуна , но не мога . той е с две години по - голям от мене . Живеем в Свят , в който да си на 15 и да не си се целувал това е нещо ужасно.

Всичките около мен , дори й сестра ми , която е с 4години по - малка от мен се е целувала с момче , но не и аз . Кажете ми как да се науча , само не върху истински устни защото няма кака да кажа на някой , че не мога да се целувам . Бях казала на най - добрата ми приятелка . . тя ме погледна и започна да се смее .

Моля кажете някакъв предмет или нещо токова .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
30.04.2014 21:00
Щом приягелкага ти се подиграва за това значи не ти е никакава приятелка
Аз също съм на 15 и не съм се целувал и ме боли оная работа без извинение за хорското мнение споко целуванего не е сложно не требе да си некъв айнщайн просто инстинкта ти сам знае какво да прави :)
1
0
SiEs
SiEs
22.04.2014 21:39
Хех :) щом момчето те харесва няма значение точно как ще се получи ;) Толкова ще е доволен че няма да забележи ;)Като начало може би кратка целувка по устните колкото да го усетиш. Втория път малко повече и ще се получат нещата от само себе си ;) Няма да те върне бъди сигурна ;) От скромния си опит мога да отбележа че всеки човек се целува различно важно е желанието ;) Когато го има всичко е ОК :)
0
0
Cvetelina
Cvetelina
22.04.2014 16:32
упражнявай се с лицето на малка кукла.Аз съм го правила и после с момче, а съм с 6 години по - малка от теб :)
1
2
elena trifonova
elena trifonova
22.04.2014 14:00
Хей.. В това няма нищо срамно.. Относно как да се научиш.. Ами то идва от само себе си,но виж можеш да пробваш с химикалка.. Как да ти обясня.. със зъбите ти захапваш малка част от химикалката и започваш да си въртиш езика около нея.. Целта всъщност е да завъртиш химикалката движейки езика си.. Дано си ме разбрала какво имам предвид... Успех! ;)
3
1
jul
jul
22.04.2014 14:36
Простоо си доближи нежно устните,после всичко идва от смосебе си
една целувка зависи от двамата.Така ,че успех.
8
0