Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах Исус Христос

Сънувах Исус Христос

Сънувах Исус Христос
Това, което сънувах.
Бях в градината на баба и дядо (странно), не знам защо, но нещо в мен просто искаше да погледна нагоре.

Погледнах нагоре и видях Исус. Той се протегна и ме вдигна в небесата. Аз му се умихнах и казах: Обичам те. Но не си спомням много добре.

Той какво ми каза. Нещо свързано с бога, не знам. Даде ми Библята и изчезна. Погледнах я зачудих се и това беше съня ми.

Е, кажете ми как да го тълкувам ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Искра
Искра
17.10.2013 09:06
Днес сънувах едно момче и баща му, които се местиха в нов дом с зелени порти и аз реших да видя градината, градината беше голяма и обрасла с много дървета с страни различни форми (остри,клони и широки,черни) на двете дървета между, които бях видях образа на младенеца видях лицето му , на главата му бодливия венец ,но имаше и друго на земята имаше странно същество, което изглеждаше зловещото нещо беше мъртво и изсъхнало или изваяно от клони (демон) може би, а около него беше изровено ,плитко (дупка) . Имах чувството,че сякаш беше минало много,мноого време! .,
навсякъде имаше зелена трева дори не се чуваше песните на птичките,работливите златни пчелички,вятъра.
След това ме посети фия и бях се озовала в едно село, а пред мен в въздуха имаше голям венец от светещи пеперуди може би или феи ,беше много красиво предложиха да ме пречистят, или нещо такова,заобиколиха ме всички .. почувствах се прекрасно,беше толкова хубавоооо..
0
0
nefertiti
nefertiti
24.06.2010 10:50
Да, така е. Имай вяра.

Има Господ. Вслушай се в това, което ти казва. Той се е свързал с теб. Отговор можеш да търсиш в Библията, както и утеха.

Имай вяра, не си първата, нито последната на която говори. Въпреки реките от злоба, с които заливаме дадения ни от него свят, той не обича много.

Има огромно търпение, но до кога...До кога ще ни прощава. Всички които четат това, да се замислят, за това, какво причиняват на себе си и на другите всеки ден.

Искайте прошка за греховете си той е наш баща и няма да ни откаже помощ стига да имаме вяра и да го обичаме.
2
0
Катя
Катя
15.06.2010 13:13

В Словото си Бог казва: Не Вие избрахте мен, а аз Вас. Сънят ти е неговият избор към Теб. Библията е, която ще ти даде отговор на въпросите, тя отваря духовните очи, а духът я разяснява. Само я чети с вяра, с отворено за Христос сърце и реки от чудеса ще потекът в живота ти. Не забравяй силата на молитвата. Той казва: Постоянно се молете. Не се страхувай, а се радвай. И аз съм го сънувала, няколко пъти. В най-тежките моменти, в отговор на моите молитви ми се явява на сън и ми е говорил - повярвай ми, няма такъв Утешител.
3
0
теди
теди
14.06.2010 11:57
Преди време и аз сънувах нещо подобно. Сънят беше много силен, като се събудих цялата треперех. Бяхме в някакъв храм. Изведнъж вратата на храма се отвори и влязоха няколко мъже. Бяха много високи. Единият се приближи до мен, разтвори дланите си и аз видях, че бяха прободени. Погледна ме в очите и ми каза: Не бъди невярваща, а вярваща. Като се сетя за този сън, се разтрепервам. Това беше Исус.
2
0
i
i
10.06.2010 10:18
Показал е че те обича. Това е най-ценното нещо в тоя свят, защото Бог е шефа на всичко и всички.

Ако си спомниш какво ти говори или поне усещане за какво ставаше въпрос, може да уточни значението. Не е зле да си мислиш за него и се опитваш да го познаеш. Например чат-пат да прочиташ 2-3 изречения от библията и през деня да се опитваш да ги разтълкуваш. Мъдростта е по-скъпоценна от съкровище. Всичко - пари, любов, щастие с бързи стъпки тича към мъдрия, а другите и цял живот да търсят любов, нито ще я намерят, нито ще се наситят.
Посланието според мен се отнася за всеки, който го прочете.
1
0
mimeto
mimeto
09.06.2010 19:13
Просто е искал може би да ти напомни, че е добре и да прочиташ и Библията, защото все пак, това е неговата книга. Напомня ти за него.
0
0