Дълга Целувка

Дълга Целувка
Здравейте. Вчера сънувах, че мой приятели, така де, хора които съм виждал на един лагер се целуваха. Момичето, което се целуваше беше от моето даскало и се познавахме, а момчето беше по - голямо, на 17, беше от лагера.

Искам да попитам какво означава тази дълга целувка между момчето и момичето. Ако ще помогне, харесвах едно момиче на лагера, но тя е по - голяма от мен и е ходила с въпросното момче на 17.

На 14 съм и момичето, което се целуваше е мой набор. Моля помогнете. Малко съм объркан. Извинявайте, ако не сте разбрали сънят ми, ако трябва ще поясня нещо.

Благодаря за помощта предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ChaoS
ChaoS
08.08.2012 14:55
Потърси в съновника какво означава целувка.Не всички сънища са пророчески и смислени.Голяма част от сънищата са плод на скрити подсъзнателни желания,мечти,страхове.Не обръщай огромно внимание на всичко,което сънуваш,виждаш и чуваш (в случей на някоя евентуална дарба)иначе просто би могъл да се побъркаш.Казвам го от личен опит (тъй като от малка ми се случват някакви неща...), на твоите години и мен ме озадъчаваха дребни,странни неща, но после осъзнах,че не трябва да ги мисля много-те сами се навързват и откриват.А доколкото аз мога да разгадая съня ти мисля че става въпрос за момичето,което харесваш, но едва ли трябва да се надяваш на нещо. . . все пак зависи и от самите хора какви са всъщност. . . Надявам се да съм помогнала! :)
0
0