Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Незнам вече какво да правя ..

Незнам вече какво да правя ..

Незнам вече какво да правя ..
Искам да ви разкажа нещо, не е свързано със сънища и такива неща, а е друго и ще съм ви благодарна ако можете да ми помогнете!

В училище има една групичка от едни много надути зубърчета, те се мислят за много яки, но много се лъжат. Лошото е, че всички ги мислят за популярни защото техните им купуват само скъпи неща и те определят кой какъв е..

Преди се разбирах с тях, но бях приятелка с едно момиче, което те казваха, че е много смотана и такива.Веднъж я заведох при тях, а те само се оплакваха, че не я искат. Но след няколко дни започнаха постоянно да излизат, и да са неразделни. Тя ме заряза..

От тогава те започнаха само да ме обиждат, да се дразнят и такива.. чуствителна съм вярно отначало ми беше супер гадно ..

Цяло лято ме преследваха само, за да се дразнят и то за неща, които не са вярни.. След време спря да ме интересува всичко и всички .. Не ми пукаше дори и за един миг за тях , дори и да ми бяха ужасно противни ..

Но те продължават и сега.. Незнам какво да правя става ми гадно, не ме интересува тяхното мнение, но заради тях аз се промених и много хора започнаха да мислят по друг начин за мен.Пробвах всякакви начини да направя така, че да мисля за друго, а не за тяхните глупости.Но заради това, че повечете ме изоставиха аз почнах да правя глупости .. да си причинявам болка.Започнах да се обличам почти или само в черно..Всички ми казват, че за една година съм станала друг човек .. но аз не мога да направя нищо.

Знаете ли какво да правя ? Аз вече нямам никаква представа, омръзна ми от тях, искам си стария живот ! Ако имате някакви идея ще съм ви благодарна, ако ги споделите .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
......
......
26.02.2012 20:49
Ами дразнят ми се, като ми говорят само обиди много и то, и понякога ме удрят, лятото ме блъскаха с колелетата и всякакви такива неща ..
0
0
Didi
Didi
26.02.2012 20:27
Как точно те дразнят тези деца ?
0
0
alex_7727
alex_7727
26.02.2012 15:25
И аз от половин година станах друг човек, пълна съм с омраза и това ми пречи и на ученето.Но ти не позволявай това да те завлядява.Остави ги да си приказват, сигурна съм, че истинските ти приятелки няма да им повярват, а и според мен тези момичета ти завиждат.Знам, че не е лесно да се правиш, че не ти пука, но не е и невъзможно. Успех! :) :) :)
0
0
Александра
Александра
26.02.2012 14:33
Когато и аз ходя на училище и мен ме тормозят,и ми счупиха ръката,а родителите ми нищо не могат да направят.Ще ти дам един съвет имаш и други приятели,а когато онези те драэнят не им обръщай внимание.Дано да ти помогнах с нещо и успех!
0
0