Какво да правя

Какво да правя
Здравейте.
Имам доста сериозен проблем и не знам какво да правя.

На 27 г. съм, от 5 години съм с един човек, от 4 живеем заедно в чужбина. Единственото нещо заради, което съм там е той, но вече не съм сигурна дали искам да продължавам.

Връзката ни някак си е изчерпана. Все още имам чувства, но не както преди. Вече ми писна да съм далеч от дома и близките, но ако си дойда това означава раздяла.

Другият проблем е, че майка му дойде да живее при нас ( тя има доста тежък характер) и моят приятел стана голям егоист.

И някак започнах да се чувствам много не на място. Не знам какво да кажа и какво да направя, не искам да нараня и обидя никого.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
21.10.2016 22:47
Единственият човек, когото не трябва на обиждаш и да нараняваш, си ти самата. Не се наранявай и не се измъчвай! Някои родителки са ревниви или правят магии, за да се чувстват значими. Намери си човек, за когото ТИ си семейството му! Пропилях си живота, за да променя нещата, но те стават все по-зле. Аз не знача нищо за него в сравнение с родителите му. Интригите, скандалите, манипулациите не секнаха, сега започна да манипулира и децата ми. И винаги аз излизах виновна, макар че не съм лъгала никога. За него е важно да защити интригите на майка си, вместо да защити жена си от тези интриги. Аз съм била сама и сега съм сама, макар, че живея с т.нар. съпруг. Аз не съм неговото семейство. Намери си мъж, за когото ТИ си ЕДИНСТВЕНА и ЗНАЧИМА. Докато има време, защото после ще е късно.
0
0
miroslava
miroslava
18.01.2011 20:43
Здравей, мила.
Позната ситуация, но при мен все още нещата вървят.
Първо, голяма грешка е намесата на майка му. В едно младо семейство за родители няма място. Появяват се винаги конфликти.
Второ, няма перфектни мъже, всички са малко или много егоисти. Просто можеш да го пробваш по много женски начини дали държи на тебе.
Мисля, че като жена след това можеш да си дадеш някаква сметка.
Трудно е, знам, но в момента и в БГ положението не е никак розово, а и помисли дали приятелите ти в БГ са си останали същите, защото моите са все още мои приятели, но са си поели по своя път.
Успехи.

0
0