Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам какво да правя

Не знам какво да правя

Не знам какво да правя
Здравейте, като за начало ще кажа, че аз съм момиче и имам приятел момче (не гадже, а нещо като най-добър приятел). С него сме в едно училище и в един клас. Сънувах, че влизам в класната стая, а той седеше на последния чин с бившата ми най-добра приятелка.

След като влязох в стаята той се изправи и започна да ме замеря с разни неща (всичко което намереше), а злобарката седеше и се смееше. Той се опитваше да ме убие?! След това дойде едно друго момче и каза да го полея с вода и т.н.

Няма да ви разказвам целия сън, защото само тази част е от значение. Много хора са ми казвали да се вслушвам в сънищата си, че сънищата ми отправят предупреждения и т.н. Но проблемът е, че не знам какво да правя.

Проверих в съновника и сънят ми вещае добро, но не съм сигурна дали всъщност това не е предупреждение, за да стоя по- далеч от приятелят ми и да внимавам.. А може би и да спра да му имам доверие.

Напоследък когато е с други момичета, той се съсредоточава върху тях и определено те му влияят. Но когато тях ги няма той се държи като приятел! Моля Ви, кажете ми какво да направя..!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Nezabravka
Nezabravka
21.10.2016 23:07
Сънят е почти буквален като предупреждение. Ще те нападат с остри думи и с порицания. Може да не е същия човек от съня ти, но ще бъде подстрекаван от жена.
0
0
Vanelka
Vanelka
21.04.2013 18:22
а ти какво изпитваш към него;според теб ти за него каква си,ако си важна за него дори на 100 да обръща внимание ти ще си единствената с която ще се държи различно те са просто поредните глупачки ... имаш късмет от мен :)
0
0