Много ме е страх

Много ме е страх
Писна ми вече! Много ме е страх от всякакви убийци, духове, вещици и т.н. Когата съм сама ме е страх да мръдна и от страх си пея за да не припадна.

Сутрин (по принцип се събуждам по тъмно) ме е страх да стана от леглото. Да не говорим, че като чета някакви неща за да спра страховете си още повече се плаша.

Когато съм сама вкъщи и трябва да се изкъпя, го правя на отворена врата, за да може, ако влезе някой вкъщи аз да го видя.. Абсурдо е!

А ако не дай си Боже се събудя посреднощ. Имаше един период, когато дори не се поглеждах в огледалото. Писна ми! Ако някой знае как да ми помогне, ще съм му много благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (33)

Изпрати
Радослава
Радослава
16.01.2012 10:38
Страхът по принцип се преодолява, не е толкова страшно,аз също бях като теб,плашех се дори от собствената си сянка,но един ден реших просто да се преборя със страха си... Когато влезеш да се къпеш затвори си вратата,оставай по-често сама и не мисли в глупостите,вечер когато си лягаш затвори вратата на стаята си,пусни телевизора и се отпусни на леглото ще видиш колко по-добре ще се почувстваш. Не трябва да те е страх от мъртъвците + това, защото те не биха ти направили нищо,трябва да се страхуваш от живите,просто когато останеш сама си повтаряй : няма от какво да ме е страх, няма какво да ме изплаши и победи ! :) Дано да съм ти била полезна :)))
0
0