Страх ме е....

Страх ме е....
Здравейте! Напоследък много ме е страх от едни сънища, които сънувам. Не са кой знае какво, но според мен има някакво послание, кодирано в тях. :cry:

Сънувам сънища, свързани с котките ми. Може на много от вас да ви се стори, че това е смешно или тъпо, но за мен тези животни значат много и се страхувам да не им се случи нещо.

Имам 2 котки. Казват се Ани и Маги. Майка им изчезна миналата година на 31 декември. Аз тогава не знаех за това, а научих 4 месеца по-късно.

Работата е там, че преди да отида на село и да разбера това, много често сънувах, че съм на село, но ме посрещат само Анито и Магито, без майка си. Така и стана. Тя изчезна и не се върна вече. :cry:

Сега отскоро започнах да сънувам, че Анито я няма. Много често сънищата са, че съм на село и я викам, но я няма и аз започвам да плача и така приключва всеки сън.

Тази нощ сънувах един по-особен сън. Той беше, че съм си на село и виждам Анито, вдигам я и почвам да и се радвам, но я сънувах като малко котенце, а не като голяма котка, каквато е сега.

След това видях Магито, за която в съня си съм мислела, че е мъртва. Когато я видях, се зарадвах и започнах да викам: " Маги, ти си жива" и т.н.Тя също беше малка. След това видях едното котенце на Магдалена, но него го видях като голяма котка. Странното беше, че наоколо беше пусто и някак страховито. :x:

Мен много ме е страх за тях двете, тъй като особено Анито е голяма беладжийка и хората много се оплакват от нея. Ами ако и се случи нещо ? Ако сънят ми се окаже верен ?

Тези две котки са единственото ми останало нещо от миналото. Аз много ги обичам и винаги съм искала да ги предпазя от всичко лошо, което може да им се случи сред природата. Винаги съм имала пророчески сънища, свързани с тях. Повечето лоши, които в последствие се сбъдват. :cry:

Моля ви, обяснете ми дали имат някаква връзка тези сънища с нястоящето и дали има причина да се тревожа.

Моля ви, имам нужда от коментари, защото много се плаша. Ще съм ви изключително благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 11
56
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Коте боте
Коте боте
06.04.2015 13:42
Знам какво е да видиш твоето коте като сираче! И самата съм го изпитвала. Когато при нас дойде една женска котка на име Ана я приютихме. Не след дълго тя роди 3 котенца-бяло и 2 черни. Бялото бе женско а другите бяха мъжки. И два дена по-късно те умряха! Не искам да говоря лошо за нея тъй като вече я няма но тя не полагаше особено грижи за тях.След това роди второ котило. Но и то умря. Или поне така си мислехме. След една седмица тя доведе едно от трите котета. То беше рижаво и пухкаво. Двамата много силно се обичаха но един ден тя замина и ... никога не се върна! Сиско от малък остана сираче. Но ние се погрижихме за него. На тринайсти септември 2014 година го видях блъснат! Погребахме го а аз напоих пръста със сълзи.
0
0
валя
валя
12.05.2013 17:02
Еми не знам какво да кажа!Само ще ти кажа да спреш да се тревожиш!Бъди по-често с тях!
0
0
poleto99
poleto99
25.12.2011 00:40
Ами опитай се да промениш пророческия сън. Аз имам такива чувства и нещото което правя е да се притеснявам, но никога да не казвам за това защото ще се сбъдне. Ако обичаш толкова котките си може да почнеш да им викаш, че няма да се разделите никога или че сте винаги заедно.
0
0
:)
:)
18.12.2011 19:56
Според мене няма за какжо да се трежожишм,просто един сън ;)
0
0
Morena
Morena
17.12.2011 13:56
Вземи някакви мерки, за да не изчезнат... Подсилете оградата със съседите ви, в големите магазини има готови огради направо ги слагаш без да дупчиш или ковеш... само че от опит знам, че няма как да ги спреш имах котка, която обикаляше целия квартал, не можах да я науча да си седи само в нашето дворче..... може би е трябвало от малки да ги възпитате сега като големи котки е невъзможно .
0
0
анонимна
анонимна
15.12.2011 14:16
ти сама знаеш, че сънищата ти са пророчески
0
0