Страх ме е

Страх ме е
Живея в Кипър с майка си, баща си и малкото ми братче! На 16 години съм! Не знам как да го обясня, но ме е страх от самотата! :cry:

Имам предвид, че преди съм излизала с момчета, които са ме наранявали и то много. Все още съм девствена и ме е страх от всяко момче, с което излизам ...не, че може да ми направи нещо против волята ми, а че може да ме напусне.

Не знам защо го приемам толкова на вътре, но чувството е ужастно и малко хора го разбират! Всеки път развалям всичко. Тръгна ли с някого започвам да си втълпявам разни глупости. Например, че обича друга и, че може би ми изневерява

Да знам глупаво е, но не знам как да спра да се притеснявам и да приема истината такава каквато е! Преди ходих с братовчеда на една моя приятелка, но той се подигра с мене и това много ме нарани.

След 2 години (тоест сега)отново сме заедно. Казал на братовчедка си, че иска да се промени и, че иска сериозна връзка, а и на мен ми каза същото, но не знам дали мога да му вярвам отново!!!

Опитвам се да не му обръщам много внимание и да не се влюбвам в него, но с всеки ден чувството за любов към него се увеличава.

Просто ме е страх да не го изгубя отново!!! Мерси за отделеното внимание!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Вероника
Вероника
11.07.2012 07:11
Сигурно проблема в това е, че те те зарязват първи и гледаш негативно на нещата, отпусни се! Имаш семейство, малко братче... А и за какво ти е гадже?:)
0
0
лейди гага
лейди гага
07.07.2012 13:14
Виж сега моето момиче, разкарвай го тоя! Определено е намислил нещо, може би ще поиска секс за да се похвали на приятелите си като те изчука. Аз лично смятам, че най-добре за теб би било да се отдалечиш от него, излизай с момичетата и не се занимавай с такъв простак. Всичките казват че са различни, но повярвай, едни и същи са! Не се тревожи, не е единственият,който те харесва, повярвай ми, щом си завъртяла главата му, значи си я завъртяла и на още 5 минимум! Може да звуча грубо, но повярвай ми, не се ЗАНИМАВАЙ С НЕГО, ТАКА ЩЕ ТЕ НАРАНИ, ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ НАДЕБЕЛЕЕШ ОТ МЪКА! ПОЗДРАВИ
0
0
Тeddi
Тeddi
06.07.2012 17:43
Охх да ти кажа, подложи го на някакъв тест.. без той да знае.. Малко е подло, но все пак трябва да знаеш дали може да му вярваш.. Освен това той пръв те е подвел..

Само се опитвам да помогна..!! ^_^
0
0
hi!
hi!
05.07.2012 09:23
Здравей! Искам да ти кажа,че не бива да се чувстваш самотна. Около теб е цялото ти семейство, това са хора на които можеш да разчиташ. Но най-вече разчитай на самата себе си. Не се страхувай да бъдеш с момче, но винаги първо слушай гласа на сърцето си, а не на егото си, преценявай дали момчето заслужава твоето внимание, твоето ценно време преди да го допуснеш в живота си. Не си позволявай да мислиш отрицателно "дали няма да ми изневери", "дали ходи с друга" и така нататък, защото накъдето летят мислите ти това се случва и в действителност.Не бива да си с неподходящ човек само и само да не си сама. Помни, че най-ценна си ти и търси твоето "ценно" момче! Аз съм сигурна, че един ден ще срещнеш твоята истинска любов, а до тогава се наслаждавай на приятелствата с момчетата без да се страхуваш от това какво ще стане.
0
0
elica
elica
04.07.2012 14:23
понятието е "Параноя"-внушаваш си че ще загубиш някого или нещо.Трябва да превъзмогнеш този страх,в противен случай няма да бъдеш щастлива,опитай се да се насладиш на миговете с любимия човек и забрави за страха ;)))))
0
0