Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Много ме е страх за майка ми

Много ме е страх за майка ми

Много ме е страх за майка ми
Преди почти 6 месеца, баба ми бог да я прости, почина. Тя беше майка на майка ми. На 1ви август стават 6 месеца. От тогава майка сънува странни сънища, като например падаща врата, която тя задържа и през вратата се промъква смъртта.

А вчера неочаквано и стана лошо. Стана цялата бяла, изпоти се много и каза, че е виждала или чувала нищо. Това не се ли усеща когато умираш ?

Моля ви, някой ако знае нещо, да ми каже защото много се притеснявам за майка си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
21kriketdragon
21kriketdragon
19.08.2011 17:44
Да си намери занимание, да играе COD, на мен ми помага.
0
0
maya
maya
24.07.2011 11:12
Tези ужасни сънища са плод на тежката загуба. И аз съм така не се притеснявай, всичко ще отмине с времето. Загубата на твоята майка е много тежка, различните хора преживяват по различен начин тези неща. Аз например преди около 3 год. бях на погребението на един мой много близък приятел, израстнах с него, не можах да приема смърта му. Може би 1 седмица след смърта му сънувах ужасен сан, че той ме запознава със своя убиец, понеже той беше убит. Помня много ясно как изглеждаше това момче, описах съня си на неговата майка и тя ми каза, че полицията се съмнявала точно във това момче, но нищо не може да се докаже. Малко след този сън спрях да го сънувам, маже би и майка ти ще спре да сънува баба ти просто трябва да мине време а имаже баба ти. Да се опитва да и каже нещо трябва да разгадае сънищата си, а ти трябва много да я подкрепяш и да и помагаш в този труден за нея момент. Вярвай всичко ще се оправи.
0
0
Ivetoo
Ivetoo
24.07.2011 02:22
Ще се оправи. Нека да отиде да и леят куршум. Просто е много стресирана, което е нормално. Просто бъди до нея в такъв тежък момент и да и леят куршум, дано и помогне. Успех.
0
0