Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Съществуват ли духовете

Съществуват ли духовете

Съществуват ли духовете
Споделям тук тази история защото не знам къде мога да намеря информация по подобна тема. Свързано е със свръхестествени събития или по-точно духове.
Всичко започна с "кошмарите" на една моя близка приятелка.

От начало беше просто сън, но в него тя виждаше едно момче, което я моли за помощ и я води из някакви гробища. Не го помислих за сериозно докато не ми каза, че за около 5ти път в месеца е сънувала същото момче, и тя не го познава.

Всичко бяха само сънища до деня, в който е пътувала в друг град и каза, че го е видяла на живо, но не е отишла при него. От начало мислех, че е нещо, което тя си въобразява, но се убедих, че не е.

Една вечер бяхме сами в една .. като площадка и то през лятото. Беше адски горещо и изведнъж температурата се понижи и тя ми каза, че го "вижда" отново. Доближих се до нея и забелязах, че температурата около нея беше много по-ниска! Странното е, че мисля, че един път и аз го сънувах, но може и да съм си въобразила защото бяха само няколко секунди.

Но когато съм с приятелката ми постоянно ни се привиждат сенки и дори мисля, че един път ми се привидя цял образ, но не съм сигурна.

Въпросите ми са много, и не знам как точно трябва да постъпим. Само не казвайте да го попита какво иска защото вече е пробвала и каза, че нищо не става, той просто си стой. Не съм сигурна дали е дух или нещо друго.

Не знам какво да правя, но на моменти съм изплашена. Ако някой е бил на подобна ситуация или знаете някакви като "ритуали" или и аз не знам какво, пишете, моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Александър
Александър
18.09.2011 09:58
Вече имам около 4 години опит с такива работи. Вземете си пентаграм или кръст, можете и да напръскате със светена вода. Мога да помогна с още нещо, ако ти потрябва.
0
0